Bilde
Bilde
Bilde

Trysil

Trysil Alpine Lodge - leilighet 307

Trysil

Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Pris fra kr 2 250 000 til 13 950 000

Ny bolig
Leilighet
31 - 135 m2
Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Trysil Alpine Lodge - 144 høystandard fritidsleiligheter i Trysilfjellet sør - betjent lobby - leieinntekter - garasje

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Trysil Alpine Lodge - leilighet 307, 2420 Trysil
Prisantydning fra kr 2 250 000
Prisantydning til kr 13 950 000
Areal 31 m2 - 135 m2
Boligtype Leilighet
Eierform Eier (Selveier)
Byggeår
Kommunenr 0428
Gårdsnr 37
Bruksnr 526
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Standard
GENERELL INFORMASJON
Trysil Alpine Lodge er et nytt og spennende lodge-prosjekt, utviklet av Trysilfjell Apartment Eiendom sammen med arkitektkontoret 359 Design i Denver, USA. Prosjektet skal bli Norges første helstøpte lodge-konsept, inspirert av de største skidestinasjonene i Aspen, Beaver Creek og Chamonix. Med dette konseptet, og prosjektets attraktive beliggenhet, legges grunnlaget for en komplett boopplevelse i Trysilfjellet.

Trysil er Norges største skidestinasjon og har vært det gjennom mange år. I tillegg har Trysil etablert seg som en sterk helårsdestinasjon gjennom å bli store på bl.a. sykkelturisme i sommerog høstperioden. Her kan du benytte stolheisen for å komme deg til toppen for så å kjøre ned i et utvalg av graderte og fartsfylte løyper, eller om du ønsker å benytte de mange oppmerkede sykkelstiene innover i fjellet. I tillegg har man aktviteter som golf, klatring, fiske og andre elveaktiviteter. Tilbudene er mange og man opplever nå et myldrende liv store deler av året - ikke bare i vintersesongen. Med et helårskonsept vil boopplevelsen være et viktig fokusområde.

Trysil Alpine Lodge skal realiseres på Trysilfjellets beste tomt, og komfort står i høysetet. Nærhet til de fleste fasiliteter året igjennom, kombinert med den komplette boopplevelsen, er en god formel for trivsel og velvære.

Trysil Alpine Lodge har svært god beliggenhet sammenlignet med øvrige prosjekter i området, spesielt mtp ski-in/ ski-out. Her er inngangsdøren vendt mot fjellet og du går nær sagt rett ut i skiheisen fra lobbyen. Eiendommen ligger i et område hvor restauranter, skiheiser, butikker, skiskolen og øvrige servicetilbud er lokalisert. Byggetrinn 1 vil bli oppført på tomteområdet rett nord for nåværende Trysilfjell Apartment Hotel.

Trysil Alpine Lodge vil bli organisert som eierseksjonssameie. Utbygger forbeholder seg retten til enten å velge en løsning med ett eller flere eierseksjonssameier. Se vedtekter for ytterligere informasjon.

Prosjektet vil bli bygget iht TEK 17 med siste gjeldende revisjon.

Lodge-konseptet Lodging er et relativt nytt begrep i Norge, mens den er en mer vanlig uttrykksform i f.eks Aspen og andre populære skidestinasjoner i både USA og Europa. Ambisjonen til Trysil Alpine Lodge er å gjenskape en del av det amerikanske konseptet, men i en fornorsket drakt. Beliggenhet, tilgjengelighet, muligheter og atmosfæren som legges til grunn i dette prosjektet er betegnende for den gode lodge-følelsen. Lodgen vil utfolde seg med betjent resepsjon, restaurant og bar, firewalk, lekerom, spa med svømmebasseng og mye mer. Interiøret skal være varmt og komfortabelt, og store vinduer vil skape nærhet med omgivelsene. Leilighetene vil ha fokus på materialer som gjenspeiler Trysil sin historie med treverk og stein som hovedmaterialer.

Salgstrinn 1 består av to bygg og inneholder ca 150 leiligheter. Byggene oppføres over hhv 6 og 9 plan. Selger forbeholder seg retten til å endre antall leiligheter og næringsdeler.

Trysil Alpine Lodge byr på et mangfold av leiligheter fra effektive 1- og 2-roms, til store og luftige 4-roms toppleiligheter. Mange av leilighetene består i tillegg av et connection room, se avsnittet nedenfor. Majoriteten av leilighetene vil få romslige balkonger, og enkelte av leilighetene i de øverste planene kan få utsyn mot flere himmelretninger. Connection room Ut over de tradisjonelle leilighetstypene har prosjektet et rikt utvalg av leiligheter med connection room (lock-off).

Connection room består i hovedsak av et separat soverom/ oppholdsrom og bad. Enkelte av disse har privat inngang. Ved inkludering av connection room til leilighetens hoveddel vil hoveddelens stue og kjøkken deles med connection room. Connection room har i tillegg en mindre stuedel inkludert i denne "1-roms tilleggdelen".

Generelt vil leilighetene få gode planløsninger både i form av areal/utnyttelse, samt høy standard på det tekniske anlegget, materialvalg og innredninger. Leilighetene leveres med bl.a vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom og i bad/våtrom, innredninger fra anerkjent leverandør, lydklasse B i etasjeskiller (bedre enn forskriftskrav), balansert ventilasjon med eget luftbehandlingsanlegg for hver enkelt leilighet m.m.

Owners Lounge Owners Lounge er et stort serviceområde fullstendig dedikert til leilighetshotellets faste sameiere. Her vil det tilbys ekstra komfort og en god og lun stemning. Videre vil det være en garderobe for å skifte til mer komfortable sko, mens
alpinskoene står til tørking, og et allsidig lounge-areal med for- skjellige sittegrupper. I Owners Lounge har du tilgang til enkel servering i ferier og helger, og du kan enkelt bestille mat fra TALs restauranter. Her treffer du likesinnede i rolige og komfortable omgivelser.

I basis medlemskap inngår følgende:
· Inngang til Owners Lounge
· Privat garderobe med tørkemuligheter for alpinsko, samt eget skap med lås
· Eget serveringssted med fri kaffe/te
· Matservering i helgene, gratis aviser i helgene
· Reservasjonsmulighet av møterom for private arrangementer
· Eget område for barna
· Rabatterte priser på servicetilbud i Trysil Alpine Lodge
· Egne medlemskort for bruk som nøkler og betalingskort i Trysil Alpine Lodge
· Gjesteadgang i et begrenset omfang

Kjøper du leilighet i Trysil Alpine Lodge får du automatisk et basis medlemskap i 2 år. Etter dette får du muligheten til å forlenge ditt basis medlemskap.

Sportsbod og skiskap
Til hver seksjon medfølger sportsbod på ca 3 m2, samt et skiskap.

Tilvalg
Innenfor gitte tidsfrister i salgs- og byggeprosessen vil kjøperne få anledning til å påvirke enkelte material- og innredningsvalg. Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtalte ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene.

Selgers forbehold
Det vises til punkt 15 i kjøpekontrakten og leveransebeskrivelsen som begge er en del av dette prospektet, vedrørende selgers forbehold.
Parkering
Med hver leilighet tilhører det leierett til en -1- parkeringsplass i parkeringskjeller. Leieretten er å anse som privat og kan ikke fremleies. Parkeringsplasser er ikke faste og det skal parkeres på tilgjengelig plasser. Årsavgift for leierett til en parkeringsplass
er est til kr 4 200 per år. Parkeringen skal organiseres på en enkel og oversiktlig måte av et eget parkeringsselskap/ resepsjonen. Gjesteparkering vil også i hovedsak være i parkeringskjelleren, etter gjeldende regler.
Energimerking
Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.
Meglers referanse 6.19511
FINN-kode 142974202
Sist endret 14.01.2020

Beliggenhet

Trysil Alpine Lodge har en unik beliggenhet ved foten av Trysilfjellet med ski-in/ski-out, umiddelbar nærhet til flere skiheiser, samt diverse forretninger og serveringssteder. Den attraktive plasseringen gir en følelse av å bo i bakken. For øvrig er det kort veg til langrenn og andre vinteraktiviteter, klatrepark, golf, sykkelløyper m.m.

Pris og økonomi

Prisantydning fra kr 2 250 000
Prisantydning til kr 13 950 000
Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Trysil Alpine Lodge - leilighet 307, Trysil

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk Vil du vite mer om eiendommen?

Thomas Skogli Rusten

Eiendomsmegler MNEF - Salgsleder og fagansvarlig

Les mer om meg

Lurer du på noe om Trysil Alpine Lodge - leilighet 307

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering


Hva er Grønt boliglån?
Grønt boliglån er lån til miljøvennlige og energibesparende tiltak i nye og gamle boliger. Lånet har svært gunstig rente og er rimeligere enn vanlig boliglån. 
Les mer om Grønt boliglån

Priseksempel: 
Eff. rente 1,79 %, kr. 250 000,-, o/10 år, tot kr. 273 013,-


Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?