Bilde
Bilde
Bilde
Bilder

Bodø

Sjøåsan ØST - Eneboliger

Bodø

Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Pris fra kr 5 890 000 til 6 110 000

Ny bolig
Enebolig
115 - 115 m2
Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Eneboliger med flott utsikt og gjennomtenkte planløsninger - 3 av 6 boliger solgt!

Velkommen til Sjøåsan Øst og disse flotte eneboligene som ligger fint til i Mørkvedbukta. 3 av 6 boliger er nå solgt og utbygger har besluttet igangsetting. Boligene holder god standard gjennom alle ledd og har ei gjennomtenkt planløsning hvor boligene bla inneholder 4 soverom, stor stue med tilgang til meget stor terrasse, kjøkken, 2 bad, 1 innvendig bod, 2 utvendige boder og carport. Velkommen til en hyggelig boligprat!

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Sjøåsan ØST - Eneboliger, 8020 Bodø
Prisantydning fra kr 5 890 000
Prisantydning til kr 6 110 000
Areal 115 m2 - 115 m2
Boligtype Enebolig
Eierform Eier (Selveier)
Byggeår
Kommunenr 1804
Gårdsnr 42
Bruksnr 924
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Innhold
Meget funksjonell og praktisk familiebolig med god planløsning er planlagt oppført i populært område i Mørkvedbukta. Hus 1- 5 inneholder:

Sokkeletasje: Bad/vaskerom, 2 soverom, gang og bod. Utgang til terreng fra ett av soverommene. Utvendig sportsbod. Totalt BRA for denne etasjen er 44 kvm. (utvendig sportsbod også medregnet)

1. etasje - Entré, bad, 2 soverom, trapperom, carport, utvendig sportsbod. Totalt BRA for denne etasjen er 48 kvm.(utvendig sportsbod også medregnet men ikke carport)

2. etasje - Stue, kjøkken, trapperom, utgang til romslig terrasse. Totalt BRA for denne etasjen er 43 kvm.

Tegninger utlevert fra utbygger, datert 05.02.2019 og oppgitte arealer baserer seg på denne tegningen.

Hus 6 er et større hus en de 5 andre som er beskrevet og inneholder:

Sokkeletasje: Hagestue, bad/vaskerom, trapperom, 2 soverom. Totalt BRA for denne etasjen er 49 kvm.

1 etasje: 3 soverom, bad og hall/entré. Totalt BRA for denne etasjen er 60 kvm.

2. etasje: Kjøkken, stue med tilgang til ca 32 kvm balkong. Totalt BRA for denne etasjen er 53 kvm.

Tegninger utlevert fra utbygger, datert 15.03.2019 og oppgitte arealer baserer seg på denne tegningen. Merk denne boligen kan også leveres med alternativ planløsning med hybel mot pristillegg.
Standard
Boligene leveres nøkkelferdige og med god standard gjennom alle ledd. Det er muligheter for individuelle tilpasninger for hver enkelt bolig. Leveransebeskrivelse datert 25.03.2019 er gjeldende for hus 1-5. For nærmere informasjon rundt standard på HUS 1-5 samt HUS 6 ligger det fullstendig leveransebeskrivelse på begge hustyper i prospektet. Merk at det er 2 levereransebeskrivelser for HUS 6 da det huset kan leveres med hybel mot pristillegg.

Gulv: Stue, kjøkken, soverom og gang leveres med 14 mm 3-stavs eikeparkett som standard. Entre og bad i 1.etg leveres med keramisk flis. I dusj-sone leveres tilsvarende flis i
mindre format. Bad/vaskerom og bod i u.etg leveres med vinylbelegg. Utvendig sportsbod i u.etg leveres med ubehandlet betong, sponplategulv eller tilvarende i 1.etg.

Vegger: Innvendige vegger utføres i stenderverk, kledd med gipsplater, sparklet og malt. På bad i 1.etg leveres keramiske fliser på vegg. Bad/vaskerom i u.etg leveres med
våtromsplater. Bod i u.etg leveres med ferdigmalte mdf-veggplater. Evt. betong-/murvegger skal ha sparklet/pusset og malt overflate, eller være platekledd. Uisolert utvendig sportsbod leveres ubehandlet med åpent bindingsverk.

Himlinger/innkassinger: Boligen leveres med himling av gipsplater, ferdig sparklet og malt. Det vil være behov for tekniske føringsveier i boligen. Rør- og kanalfremføringer skal
fortrinnsvis ligge i bjelkelag og vegger, men det må likevel påregnes innkassinger/ nedforinger for fremføring av slike installasjoner. Eventuelle nedforede himlinger og/eller innkassinger legges fortrinnsvis i gang, bod, bad og over kjøkkenskap. Slike konstruksjoner skal overflatebehandles som øvrige deler av den konstruksjon de tilhører.Himling i utvendig sportsbod leveres ubehandlet med åpent bjelkelag.

VINDUER / VINDUSDØRER
Energiglass i henhold til isolasjonskrav. Karmer leveres ferdig malt fra fabrikk med samme farge innvendig og utvendig.

INNVENDIGE DØRER
Som standard leveres hvite dører med dempelist og standard dørvridere.

HOVEDINNGANGSDØR BOLIG
Hovedinngangsdør leveres fabrikkmalt med FG-godkjent lås og standard vrider. Farger kan variere fra bolig til bolig.

LISTVERK
I rom med parkett leveres det gulvlister i fabrikkmalt, hvit utførelse. Gerikter rundt vinduer og dører leveres ferdig malt fra fabrikk. Lister på eventuelle betongvegger skrues/limes. Øvrig listverk, foringer og gerikter leveres ferdig malt hvit fra fabrikk. Generelt vil overganger vegg/himling utføres med bruk av listverk.

TRAPP
Innvendig trapp leveres med hvitmalte vanger og håndlist, rustfrie spiler og åpne eiketrinn. Utvendige trapper og evt. plattinger på bakkenivå inngår ikke i leveransen.

KJØKKEN
Kjøkkenleveranse i henhold til tegning. Hvitevarer er ikke inkludert i leveransen.

BAD 1.ETG
Standard hvit baderominnredning med hvit servant, samt speilskap med belysning over vask. Ettgreps servantbatteri, stikk i/ved innredning, samt dusjbatteri med dusjgarnityr.
Dusjarmatur monteres på vegg i dusjhjørnet. Dusjvegger i glass. Dusj-sone kan være nedsenket med ca. en flishøyde. Enkelte bad kan leveres med fast dusjvegg dersom dette er
mer hensiktsmessig som følge av møblering. På bad i 1.etg leveres det vegghengt toalett i hvitt porselen, samt toalettsete med demping.

BAD/VASKEROM U.ETG
Standard hvit baderominnredning med hvit servant og armatur. Speil og belysning over vask, samt stikk i/ved innredning. Opplegg for dusjkabinett eller utslagsvask over sluksone. Dusjkabinett/utslagsvask inngår ikke i leveransen. Gulvmontert toalett i hvitt porselen, samt toalettsete med demping.

RØR OG SANITÆR
Det leveres 200l varmtvannsbereder, fortrinnsvis plassert i bod. Opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk, samt opplegg for vaskemaskin og stikk for tørketrommel på bad/vaskerom i
u.etg. Utekran i tilknytning til carport.
Parkering
Parkering i carport og i forkant av carport. Carport leveres med synlig bjelkelag/bindingsverk, dryppskjerming, utvendig bordkledning og
grusdekke.
Adkomst
Kjør RV80 mot Plantasjen. Når en kommer til Plantasjen følger en veien videre ned mot Mørkvedbukta. Kjør ned via Stabburshaugen og tomta vil da ligge på høyre side av veien , herfra er det lett å finne frem til boligen. (Går gjerne inn på www.seeiendom.no og plott innn gnr 42 og bnr 924 får å orientere deg i området).
Energimerking
Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.
Andre relevante opplysninger
Parkering i carport og i forkant av carport. Carport leveres med synlig bjelkelag/bindingsverk, dryppskjerming, utvendig bordkledning og
grusdekke.

Meglers referanse 22319046
FINN-kode 144910634
Sist endret 30.09.2019

Beliggenhet

Velkommen til Sjøåsan Øst. Flott beliggenhet i nærheten av Mørkvedbukta og med kort vei til fine tur og fritidsområder. Området er stille og rolig og består i hovedsak av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Svært barnevennlig og med kort vei til skole og barnehage samt gangavstand til Hunstadsentret med alle fasiliteter.

Pris og økonomi

Prisantydning fra kr 5 890 000
Prisantydning til kr 6 110 000
Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Ønsker du å gi bud?Vil du vite mer om eiendommen?

Lurer du på noe om Sjøåsan ØST - Eneboliger

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering


Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?