Bilde
Bilde
Bilde

Gravdal

Haugsongelen 25

Gravdal

Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Pris fra kr 2 380 000 til 2 990 000

Ny bolig
Leilighet
60 - 78 m2
Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Gravdal - 8 helt nye leiligheter med god standard og flott uteområde - Mulighet for carport (1 solgt)

Et helt nytt prosjekt skal føres opp i Haugsongelen med sentral beliggenhet på Gravdal. Prosjektets første byggetrinn består av
to 4-mannsboliger av ulik størrelse som skal samles på et flott tun med blant annet felles parkeringsplass, lekeområde og mulighet for
carport. Leilighetene får god standard med blant annet vannbåren varme og ekstra god takhøyde. Her er det også svært gode solforhold.

Det unike med dette prosjektet, er at utbygger planlegger for et rolig tun der biltrafikk og oppstillingsplasser skal holdes utenom selve boligene. På denne måten skal det bli en mer trivelig og rolig atmosfære og samtidig trygt og barnevennlig. Det frigjør også større plass til felles uteområder.

Nå skal første byggetrinn oppføres. Dette består av to 4-mannsboliger der det er to forskjellige leilighetstyper:

Bygg 1 med leilighetstype B består av 4 leiligheter med BRA ca. 81 kvm.
Det vil være to leiligheter i første etasje med trappefri adkomst og to leiligheter i andre etasje med adkomst fra utvendig trapp.
Leilighetene i andre etasje får tilgang til et stort inngangsparti med terrasse på ca. 16 kvm, i tillegg til veranda foran på ca. 9 kvm. Her er det gode muligheter for å flytte seg rundt etter hvor solen står på himmelen.
1. etasje vil ha en takhøyde på 2,6 meter i stue/kjøkken, mens 2. etasje har en takhøyde som skrår opp mot 3,4 meter i stue/kjøkken.
Leiligheten vil oppleves romslig og effektiv. Her er det to gode soverom, flott bad og bod. Kjøkken og stue på ca. 32 kvm blir i åpen løsning med utgang til solrik veranda.

Bygg 2 med leilighetstype A består bygges etter samme modell som de øvrige 4-mannsboligene, men er noe mindre enn Bygg 1. Dette består av 4 leiligheter med BRA ca. 61 kvm.
Leilighetene i andre etasje får også her tilgang til et stort inngangsparti med terrasse på ca. 16 kvm, i tillegg til veranda foran på ca. 6,5 kvm.
Du kommer inn i leilighetens entré. Her er det inngang til 2 soverom og bad. Det ene soverommet er spesielt stort på hele 13,5 kvm. Kjøkken og stue blir i åpen løsning med utgang til solrik veranda. Her blir det samme takhøyde som for Bygg 1.

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Haugsongelen 25, 8372 Gravdal
Prisantydning fra kr 2 380 000
Prisantydning til kr 2 990 000
Areal 60 m2 - 78 m2
Boligtype Leilighet
Eierform Eier (Selveier)
Byggeår
Kommunenr 1860
Gårdsnr 2
Bruksnr 360
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Standard
Byggenes utforming vil bli stilfull og moderne. Det samme gjelder leilighetene innvendig. Det blir drømmekjøkken med integrerte hvitevarer, vannbåren varme, gips i stue/kjøkken, en flott høytrykkslaminat på gulv i tørre rom og flis på gulv i entré, bad og teknisk rom. Glassrekkverk på balkong i front på leilighetene i 2. etasje.

Se vedlagt leveransebeskrivelse og romskjema for detaljert
informasjon om standard.

Hvitevarer til kjøkken medfølger og vil være integrert i innredningen, mens hvitevarer til bad medfølger ikke.

Innbo, løsøre, hvitevarer og brunevarer som fremkommer på tegningene medfølger ikke med mindre annet tydelig fremgår av salgsoppgaven.
Parkering
Det vil bli en felles biloppstillingsplass for hele sameiet. Her vil det være 1 parkeringsplass til hver leilighet, i tillegg til noen gjesteplasser. Det vil være mulighet til å kjøpe carport, kostnaden for carport er kr 170.000,-. Den vil erstatte den opprinnelige parkeringsplassen, det vil si at det ikke er mulig å ha to parkeringsplasser til en leilighet. Carportanlegget vil oppføres når alle 4 firemannsboligene er ferdig bygget.
Adkomst
Fra Leknes kjører du retning Gravdal. Når du kommer til Gravdal er første innkjøring til høyre Industriveien. Følg denne til du får Haugsongelen på din høyre side like før krysset.
Energimerking
Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.
Meglers referanse 17200005
FINN-kode 172834868
Sist endret 08.06.2020

Beliggenhet

Boligen ligger sentralt plassert på Gravdal. Her har du en fin og barnevennlig beliggenhet med naturen som en av de nærmeste naboer. Er du opptatt av mosjon og friluftsliv, så kan du utfolde deg i umiddelbar nærhet. Boligfeltet ligger i fint terreng for gåturer om sommeren og ski/ake-turer om vinteren.

Samtidig kort vei til Nordlandssykehuset Lofoten, skole, barnehage, fotballbane, butikk, kiosk og noe industri.

Kommunesentret i Vestvågøy kommune er Leknes, som ligger ca. 5 km øst for Gravdal. Her er flyplass og flere handel- og servicetilbud.

Pris og økonomi

Prisantydning fra kr 2 380 000
Prisantydning til kr 2 990 000
Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.


Vil du vite mer om eiendommen?

Lurer du på noe om Haugsongelen 25

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering


Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?