Bilde
Bilde
Bilde

Harstad

Holstneset 16

Harstad

Visning 20. november 12.00 til 16.30
Visning på innflyttingsklare leiligheter - velkommen!

Pris fra kr 2 950 000 til 9 100 000

Ny bolig
Leilighet
39 - 127 m2
Visning 20. november 12.00 til 16.30 Visning på innflyttingsklare leiligheter - velkommen!


Attraktive Holstneset! VISNING HVER ONSDAG FRA 12 - 16:30!

Se vår hjemmeside på www.holstneset.no for leilighetsvelger, fullt prospekt og mer informasjon

Den ideelle plass å bo!

Vi har utnyttet solgangen, utsikten og folks behov for privatliv på en spennende måte. Leilighetene spenner fra store, spektakulære toppleiligheter til små urbane studioleiligheter. Her finnes solrike, arealeffektive leiligheter med smarte løsninger.
Det er noe for enhver smak og i ulike prisklasser. Dette er virkelig leilighetsanlegget
som har alt.

I første byggetrinn selges 53 selveierleiligheter
fra 35 til 134 kvadratmeter (BRA).

Velkommen til fremtiden - velkommen til Holstneset!


Ekstra leilighet på kjøpet

På Holstneset deler beboerne på en møblert gjesteleilighet. Det er en flott leilighet på ca 45 kvadratmeter med stort bad, kjøkken og eget soverom.

Innimellom får de fleste av oss besøk av flere enn vi strengt tatt har plass til. Det kan være runde dager, høytider eller bare hyggelig besøk av noen som du ikke ønsker å plassere på sofaen. Gjesteleiligheten på Holstneset gjør at du kan tilby besøkende et romslig og hyggelig alternativ for overnatting.

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Holstneset 16, 9404 Harstad
Prisantydning fra kr 2 950 000
Prisantydning til kr 9 100 000
Areal 39 m2 - 127 m2
Boligtype Leilighet
Eierform Eier (Selveier)
Byggeår
Kommunenr 1903
Gårdsnr 61
Bruksnr 553
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Innhold
Varierte størrelser på leilighetene

Det blir varierte leilighetsstørrelser, fra de romslige leilighetene for de som har behov for ekstra plass, til de kompakte leilighetene der arealet er godt utnyttet. Leilighetene har ulike fortrinn som imøtekommer mange målgruppers ønsker. Denne miksen gir muligheter for en bred sammensetning av beboere på Holstneset. Dette bidrar til et trivelig bomiljø.
Standard
Holstneset er for deg som vil leve litt mer!

Det er enkelt og godt å bo i en helt ny leilighet. Du sparer tid, ressurser og penger på å bo sentralt. Du slipper vedlikehold, snømåking og plenklipping, og har færre ting å tenke på. Det er disse besparelsene som gir deg frihet til å realisere alt det andre du drømmer om. Det er denne friheten som gir deg mer tid til opplevelser, tid du kan nyte sammen med familie og venner.

Selveierleilighetene på Holstneset har alt du måtte ønske deg i din nye bolig. Ikke bare har du en unik beliggenhet ved sjøkanten, det er også lagt vekt på høy kvalitet på materialvalg, og nøye gjennomtenkte planløsninger. Av særskilte kvaliteter kan vi nevne at alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue og gang, noe som gir et lunt og behagelig inneklima. Stilrent og tidløst kjøkken leveres av kvalitetsleverandøren
Sigdal, og leveres selvsagt med integrerte hvitevarer.

Miljøvennlig

Arkitekt og utbygger er opptatt av miljøet og har derfor blant annet fjernvarme som oppvarming, lade­muligheter for EL-biler, sykkelstativ og miljølys. Det å bo i leilighet er i seg selv miljøvennlig ved at tomtene utnyttes i høyden og dermed kan mange bo på et lite antall kvadratmeter tomt. Det er effektivt for renovasjon, brøyting, strømforsyning osv.


Flytt rett inn!

Det er noe i uttrykket nytt er nytt . Det har skjedd en betydelig standardøkning og teknisk utvikling på boliger de siste årene. Det gjør at hverdagen er betydelig forenklet og opplevelsene større.

Det er også en god følelse å kunne flytte rett inn uten tanke på at man skal pusse opp eller endre på noe etter at man er på plass. Du kan bo og nyte fra dag én!


Energimerking
Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.
Oppvarming
Alle leilighetene har vannbåren varme i gulv på stue, kjøkken og gang, fra fjernvarmeanlegg. Elektrisk oppvarming/varmekabler på bad og evt. vaskerom. Hver leilighet får separat balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Meglers referanse 2316385
FINN-kode 95091184
Sist endret 04.11.2019

Beliggenhet

Den ideele plass å bo

Leilighetene ligger i en moderne og rolig
bydel av Harstad. Her har du nærhet til alt, og utsikt til byen, havet og fjellene. Dette må være den ideelle plass å bo for folk som vil være i gangavstand til alle sentrums fasiliteter og oppleve
byens puls, og samtidig nyte naturens gleder og havets ro.
Alt du trenger er i gangavstand!

Avstander:

Dagligvare, 400 m
Kulturhus, 400 m
Legesenter, 150 m
Sykehus, 1,6 km
UiT Harstad, 300 m
Helsestasjon, 400 m
Stadion, 500 m
Sentrum, 800 m
Hurtigbåt, 800 m
Flybuss, 350 m
Spisesteder, 500 m
Uteliv, 350 m
Høgskole, 250 m
Barneskole, 300 m
Kirke, 600 m
Bibliotek, 400 m
Politi, 800 m
Folkeparken, 2,3 km
Havet, 1 m

Pris og økonomi

Prisantydning fra kr 2 950 000
Prisantydning til kr 9 100 000
Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.Vil du vite mer om eiendommen?

Lurer du på noe om Holstneset 16

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering


Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?