Om oss

Våre prosjektmeglere har gjennom flere tiår jobbet tett med alle de største boligutviklerne og arkitektkontorene i regionen. Vi er ofte med som rådgivere fra tomten kjøpes, via reguleringsprosess, byggesak og til slutt salg av de nye boligene til forbruker. Vi «måler pulsen på kjøperne» hver dag og vet derfor hva alle som kjøper ny bolig i de ulike bydelene og distriktene er på jakt etter. Vi vet hvor store boligene bør være, hvilke funksjoner de må tilfredsstille, kundenes krav til standard, hva kjøperne har råd til å betale, verdien på den boligen de skal selge, flyttemønster, alderssammensetning, etc. Dette er kunnskap vi deler med våre oppdragsgivere for å utvikle de beste og mest markedstilpassede prosjektene.  

Som Norges største eiendomsmegler har EiendomsMegler 1 også trolig Norges største boligsøkerregister. Dette gir oss også en unik tilgang til flere potensielle kjøpere enn noen andre.

Vi har også et tett samarbeid med SpareBank 1 Oslo Akershus. Dette gir våre kunder en unik mulighet for å få løst alle sine behov i kjøpsprosessen under samme tak. Dette er svært kundevennlig og gir oss meglere en ekstra fordel i salgsprosessen. 

Ta kontakt i dag for en boligprat enten det gjelder salg eller kjøp.