Trine Dahl

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Oslo Sentrum
Jeg har over 20 års erfaring som eiendomsmegler, og har jobbet hos EiendomsMegler 1 siden 2018. Jeg holder i hele salgsprosessen fra start til slutt. Ved kun å forholde deg til meg som megler får du trygghet og ro gjennom hele boligbytteprosessen.

Som person har jeg godt humør, er ambisiøs, engasjert og strukturert, og min ambisjon er å gjøre en så god jobb at du med glede vil anbefale meg til venner og kjente. Mitt engasjement og min kunnskap blir derfor din garanti for en trygg og god prosess.

Etter over 20 år i bransjen har jeg god lokalkunnskap i flere områder i Oslo og Akershus. Jeg er blant annet lokalkjent på Oslo Vest, Vika, Sentrum, Grünerløkka, Oppsal, Godlia og Tveita. Jeg selger alt fra eneboliger i det høyere segmentet, rekkehus, tomannsboliger og fritidsboliger til små krypinn og leiligheter for førstegangskjøpere.

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg tilby deg engasjement, erfaring og strukturert oppfølging av både deg og de som er interessert i din bolig. Kontakt meg gjerne dersom du skal flytte og trenger en megler!

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...