Ledig stilling i nyopprettet stilling

EiendomsMegler 1 er for 8. året på rad Norges største eiendomsmegler. Også i Oslo/Akershus fokuseres det på vekst – vi er offensive i arbeidet med å styrke og profesjonalisere organisasjonen vår. Vi har betydelige ambisjoner både på bruktsalg og prosjekt. Vi er sertifisert som en bra arbeidsplass av Great Place to Work, og har i dag ca. 150 ansatte, fordelt på 22 lokale salgsavdelinger i Oslo og Akershus.
 

En av Norges største prosjektavdelinger søker bruktmegler!

EiendomsMegler1 Oslo Akershus søker etter en motivert bruktmegler som skal samarbeide med vår prosjektavdeling. Vi har en av Norges største prosjektavdelinger med rundt 6-700 salg per år. Vi holder til i nye, flotte lokaler i Vika. Avdelingen består av 9 medarbeidere.

Din oppgave vil være å fange opp alt av leads og muligheter som dukker opp i kundestrømmen til prosjektavdelingen. Den som tiltrer stillingen må ha et 2-3 års perspektiv for å komme tett på alle kunder som prosjekt er i kontakt med, herunder oppfølging av alle interessenter/kjøpere over tid. Øvrige oppgaver er å aktivt bidra i alle salgsfaser til prosjekt, utføre verdivurderinger og være tilgjengelig ved kontraktsmøter i regi av prosjektavdelingen.
 
Du har god erfaring som eiendomsmegler, er opptatt av å møte kundens forventninger på en profesjonell måte og trigges av å lykkes sammen med andre. Du må også kunne identifisere deg med verdiene våre; begeistret, offensiv, lagånd og tillit.
Stillingen vil ha en kombinasjon av fastlønn og provisjon de to første år. Etter dette lønnes stilling med provisjonslønn.
 
Vi tilbyr et meget sterkt merkenavn å jobbe under i en av landets største prosjektmiljøer, samt konkurransedyktige betingelser. Du blir del av en allianse med høy grad av selvstendighet i eget område, og det satses på salgsfokus og god kvalitet i alle ledd.
 
Spørsmål om stillingen kan rettes til administrerende direktør Jon Olav Halgunset: joh@eiendomsmegler1.no
 
Søknadsfrist: 20. april 2017