Vi søker avdelingsleder til vårt kontor på Nesodden

EiendomsMegler 1 er for 9. året på rad Norges største eiendomsmegler. EiendomsMegler 1 Oslo Akershus har klare målsetninger om vekst de nærmeste årene – og vi er offensive i arbeidet med å styrke og profesjonalisere organisasjonen og våre team. Vi har et meget sterkt merkenavn i området og har et godt samarbeid med SpareBank 1 Østlandet. Vi er opptatt av din utvikling som leder og megler og tilbyr interne og eksterne programmer for å sikre din suksess. Vi har i dag ca. 150 ansatte, fordelt på 22 lokale salgsavdelinger i Oslo og Akershus.

EiendomsMegler1 Oslo Akershus søker etter en motivert og prestasjonsorientert avdelingsleder til vårt kontor på Nesodden. Vi holder til i fine lokaler som ligger svært sentralt. Kontoret har meget stor kundestrøm, så potensialet for vekst er svært godt. Som leder må du kommunisere tydelige forventninger, gi effektive tilbakemeldinger og følge tett opp, på en måte som er inspirerer og motivere andre i en hektisk hverdag. Du har erfaring som eiendomsmegler, er opptatt av å møte kundens forventninger på en profesjonell måte, og trigges av å lykkes sammen med andre. Dersom du i tillegg har god kjennskap til lokale markedsmessige forhold er det en fordel, men intet krav. Hvis du også skaper begeistring, er offensiv, bygger lagånd og skaper tillit er du den vi søker.

Avdelingsleder er resultatansvarlig for avdelingen, har personalansvar for sine meglere og har egne salgsmål. Stillingen rapporterer til regionleder i Akershus. Vi tilbyr et meget sterkt merkenavn, samt konkurransedyktige betingelser. Du blir en del av Norges desidert største og mest offensive eiendomsmeglerallianse.

 

Har du spørsmål om stillingen kan de rettes til Aleksander Nilsen:

Telefon: 977 07 844
eller mail: an@eiendomsmegler1.no 

 

Søknadsfrist: 1. februar 2017