Vi søker eiendomsmegler til vår avdeling på Bøler

EiendomsMegler 1 er for 8. året på rad Norges største eiendomsmegler. EiendomsMegler 1 i Oslo/Akershus har klare målsetninger om vekst de nærmeste årene – og vi er offensive i arbeidet med å styrke og profesjonalisere organisasjonen og våre team. Vi har et meget sterkt merkenavn i området og har et godt samarbeid med SpareBank 1 Østlandet. Vi er opptatt av din utvikling som megler, og jobber kontinuerlig med prestasjonsutvikling for å sikre din suksess. Vi er i dag ca. 150 ansatte, fordelt på 22 lokale salgsavdelinger i Oslo og Akershus.

EiendomsMegler 1 Oslo AS søker etter en motivert og prestasjonsorientert eiendomsmegler til et av våre toppkontor på Bøler. Kontoret holder til på Bøler senter i store og fine lokaler. Det er en stor kundestrøm, så potensialet som eiendomsmegler her er svært godt. Du må være utdannet eiendomsmegler, eventuelt jurist/advokat eller ansvarlig megler på overgangsordning. Erfaring fra bransjen er en fordel, men nyutdannede vil også bli vurdert. Du er opptatt av å møte kundens forventninger på en profesjonell måte, og trigges av å lykkes sammen med andre. Dersom du i tillegg har god kjennskap til lokale markedsmessige forhold er det en fordel, men intet krav. Hvis du også skaper begeistring, er offensiv, bygger lagånd og skaper tillit er du den vi søker.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder på Bøler. Vi tilbyr et meget sterkt merkenavn, samt konkurransedyktige betingelser. Du blir en del av Norges desidert største og mest offensive eiendomsmeglerallianse.

 

Har du spørsmål om stillingen kan de rettes til:
Avdelingsleder Marita Husum Nilsen på mhn@eiendomsmegler1.no

 

Søknadsfrist: 20. desember 2017