Vi søker eiendomsmegler til vår avdeling på Kolbotn

EiendomsMegler 1 er for 9. året på rad Norges største eiendomsmegler. EiendomsMegler 1 i Oslo/Akershus har klare målsetninger om vekst de nærmeste årene – og vi er offensive i arbeidet med å styrke og profesjonalisere organisasjonen og våre team. Vi har et meget sterkt merkenavn i området og har et godt samarbeid med SpareBank 1 Østlandet. Vi er opptatt av din utvikling som megler, og jobber kontinuerlig med prestasjonsutvikling for å sikre din suksess. Vi er i dag ca. 150 ansatte, fordelt på 21 lokale salgsavdelinger i Oslo og Akershus.

EiendomsMegler 1 Oslo AS søker etter en motivert og prestasjonsorientert eiendomsmegler/-fullmektig til vårt offensive kontor på Kolbotn. Kontoret holder til i store og fine lokaler i Kolbotn sentrum. Vi har en stor kundestrøm, så muligheten for å lykkes hos oss er svært god! Du må være utdannet eiendomsmegler, eventuelt jurist/advokat eller ansvarlig megler på overgangsordning. Erfaring fra bransjen er en fordel, men nyutdannede vil også bli vurdert. Du er opptatt av å møte kundens forventninger på en profesjonell måte, og trigges av å lykkes sammen med andre. Dersom du i tillegg har god kjennskap til lokale markedsmessige forhold er det en fordel, men intet krav. Hvis du også skaper begeistring, er offensiv, bygger lagånd og skaper tillit er du den vi søker.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder på Kolbotn. Vi tilbyr et meget sterkt merkenavn, samt konkurransedyktige betingelser. Du blir en del av Norges desidert største og mest offensive eiendomsmeglerallianse.

 

Har du spørsmål om stillingen kan de rettes til:
Salgsdirektør, Sondre Hov Ulsaker på shu@eiendomsmegler1.no / tlf: 419 20 161

eller

Regionleder Akershus, Aleksander Nilsen på an@eiendomsmegler1.no  / tlf: 977 07 844

 

Søknadsfrist: 1. februar 2019
Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende