Vi søker eiendomsmeglere/ eiendomsmeglerfullmektiger til våre avdelinger på Lillestrøm, Lørenskog, Eidsvoll og Jessheim

EiendomsMegler 1 er for 8. året på rad Norges største eiendomsmegler. EiendomsMegler 1 i Oslo/Akershus har klare målsetninger om vekst de nærmeste årene – og vi er offensive i arbeidet med å styrke og profesjonalisere organisasjonen og våre team. Vi har et meget sterkt merkenavn i området og har et godt samarbeid med SpareBank 1 Østlandet. Vi er opptatt av din utvikling som megler, og jobber kontinuerlig med prestasjonsutvikling for å sikre din suksess. Vi er i dag ca. 150 ansatte, fordelt på 22 lokale salgsavdelinger i Oslo og Akershus.

EiendomsMegler 1 Oslo Akershus søker etter en motivert og prestasjonsorientert eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig til våre kontor på Lørenskog, Lillestrøm, Jessheim og Eidsvoll. Kontorene har meget stor kundestrøm, så potensialet som eiendomsmegler her er svært godt. Du må være utdannet eiendomsmegler, eventuelt jurist/advokat eller ansvarlig megler på overgangsordning. Erfaring fra bransjen er en fordel, men nyutdannede vil også bli vurdert. Du er opptatt av å møte kundens forventninger på en profesjonell måte, og trigges av å lykkes sammen med andre. Dersom du i tillegg har god kjennskap til lokale markedsmessige forhold er det en fordel, men intet krav. Hvis du også skaper begeistring, her en offensiv legning, bygger lagånd og skaper tillit er du den vi søker.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder for det aktuelle kontoret. Vi tilbyr et meget sterkt merkenavn, samt konkurransedyktige betingelser. Du blir en del av Norges desidert største og mest offensive eiendomsmegler allianse.

 

Har du spørsmål om stillingen kan de rettes til:
Salgssjef, Hans Anders Skjølberg: has@eiendomsmegler1.no 
Salgsdirektør, Sondre Hov Ulsaker: shu@eiendomsmegler1.no

 

Søknadsfrist: 1. november 2017