Vil du bli en del av denne gjengen?

Søk på Trainee-stilling nå!

EiendomsMegler 1 er for 9. året på rad Norges største eiendomsmegler. EiendomsMegler 1 i Oslo/Akershus har klare målsetninger om vekst de nærmeste årene – og vi er offensive i arbeidet med å styrke og profesjonalisere organisasjonen og våre team. Vi har et meget sterkt merkenavn i området og har et godt samarbeid med SpareBank 1 Østlandet. Vi er i dag ca. 150 ansatte, fordelt på 22 lokale salgsavdelinger i Oslo og Akershus.

 

Er du en selgerspire som brenner for å bygge din meglerkarriere hos Norges største eiendomsmegler, og bli en del av vårt Trainee-program? Da er dette muligheten for deg!

Vi satser på deg som jobber hardt med sine studier, som har en god plan og stor ambisjon om å bli eiendomsmeglerfullmektig i 2019 eller 2020. Vi søker Trainees til alle våre kontor i Oslo og Akershus. 

 Som en del av vårt Trainee-team, vil oppgavene dine bestå av:

  • Kontakte og avtale kundemøter med potensielle boligselgere i leadshåndteringsløsningen
  • Bistå ansvarlig meglere i forbindelse med tilrettelegging av salgsoppdrag
  • Assistere ansvarlig megler i alle meglerrelaterte oppgaver
  • Avholde visninger

Du starter på vårt Leadssenter hvor du lærer alt om hvordan du booker møter med våre kunder, kundeoppfølging og salgsservice. Deltagelse i vårt akademi, der vil du få full opplæring i hvordan du megler i praksis.

Hvis du også skaper begeistring, er offensiv, bygger lagånd og skaper tillit er du den vi søker.

Send din søknad og CV til trainee@eiendomsmegler1.no 
Vi vurderer søknader og kaller til intervju fortløpende.