Tom Thorvaldsen

Eiendomsmegler MNEF Næring - Prosjekt og Nybygg
EiendomsMegler 1 Prosjekt og Nybygg Østfold Akershus

Jeg har jobbet med megling siden 1987.  Lang erfaring som Prosjektmegler og Prosjektkoordinator i forbindelse med salg av nye boliger.  Vi deltar gjerne fra prosjektet er i planleggingsfasen. 

 

Videre har jeg lang erfaring som Næringsmegler . Salg av alle typer næringseiendom, tomteområder, utleid eiendom, salg av aksjeselskap. Bistår med verdivurderinger og rådgivning.

 

Jeg prioriterer mine kunder, velkommen til å kontakte meg.

 

Referansesalg:  Prosjekt     
Thonbygget , Pilestredet Park 
Waldemars Hage
Pilestredet Park, trinn 1. 
Bryggepromenaden Gamlebyen
Begby/Haugstenåsen, boligutviklingstomt på ca 180 mål


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk