Hytte i skjærgården

Forberede hyttesalget?

Mange drømmer om å tilbringe sommeren i ny hytte! Hvert år opplever vi at etterspørselen etter fritidsboliger øker etter hvert som vinteren slipper taket.

Påsken kommer i slutten av mars, og allerede da er mange aktive på nett for å finne mulig hytte til sommerferien.

Dersom du vurderer salg av hytten din i år må du snarest mulig kontakte oss. Da kan vi sørge for at alle som henvender seg til oss med ønsker om å oppleve hyttedrømmen denne sommeren ikke går glipp av hytten din!

Ved salg av eiendom nyter våre kunder blant annet godt av vår unike EFFEKT-annonsering. Dette er en digital markedsføringsløsning som vi har utviklet i samarbeid med FINN. Med presis treffsikkerhet finner vi de riktige kjøperne til din fritidsbolig, og både megler og hytteselger kan følge salgsprosessen live. Som selger av eiendommen får du tilgang til et Effektpanel som gir deg full oversikt over samlet trafikk inn til FINN-annonsen din, og du finner svar på alt fra hva folk leter etter, hvor mange ganger de er innom og til hvilken tid på døgnet. Ved å sjekke panelet har du som boligselger mulighet til å følge med på interessen for hytten din – døgnet rundt.

Kontakt oss snarest for mer informasjon og sørg for at ditt hyttesalg treffer godt i markedet!