Ansatte - EiendomsMegler 1 Nybygg Bergen - Sørvestlandet - EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 Nybygg Bergen

Krinkelkroken 1 , 5014BERGEN
Kart

Ingenting er mer tilfredsstillende enn å se nye prosjekter og bydeler vokse frem. Vi kjenner markedet, og har egen analyseavdeling for bla. beregning av prognoser og eiendomsverdier. Vi har også bred kunnskap om offentlige planer, flyttemønstre, demografi og boligpreferanser. Vår avdeling selger kun nybygg og prosjekterte boliger. Dette gir deg som utbygger fokuserte meglere som kjenner boligkjøperne og vet hvordan de resonnerer. Vår jobb er å hjelpe deg til å velge riktig og videreformidle dine visjoner til potensielle kjøpere slik at de ønsker å bli en del av nettopp din boligdrøm.Fra visjon til ferdige boliger

Så snart du vurderer en tomt eller visjonen om et nytt boligområde begynner å ta form er vi klare til å hjelpe. Med flere års erfaring innen utvikling av tomter og salg av nybygg i Bergen og omegn bistår vi deg gjennom hele prosessen, fra kjøp, via prosjektutvikling til overtakelse. Vi vet at prosjekter krever stålkontroll på alt. Spør oss om hva vi kan gjøre for ditt prosjekt.

Les mer
Bilde for /fileshare/filarkivroot/eiendomsmegler1.no/SR-%20EIENDOM/bilde%20til%20nybygg.JPG

Våre ansatte

Kari Berland
Avdelingsleder nybygg / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om meg
Sylwia Margas
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om meg

Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss

Om informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Les mer om bruk av informasjonskapsler

OK