Camilla Frog

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Ringerike

Jeg er utdannet Eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har jobbet i Ringeriksregionen i flere år. Som født og oppvokst på Ringerike kjenner jeg markedet svært godt og vet hva som skal til for at du skal få mest igjen for din bolig. Med god lokalkunnskap, stort nettverk, solid fagkunnskap og distriktets største bank i ryggen ligger alt til rette for en trygg og effektiv salgsprosess.

Like viktig er det at du som skal selge opplever å bli ivaretatt gjennom hele prosessen, fra du bestemmer deg for å selge til nøkkelen overleveres til kjøper. Derfor er jeg opptatt av å være tilgjengelig, løsningsorientert, fleksibel og ha tett kommunikasjon med kundene mine.   

Ønsker du en eiendomsmegler som ser muligheter istedenfor utfordringer, ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende boligprat.   


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk