Eiendomsmegler MNEF

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Ringerike

Helene jobber som Eiendomsmegler og er utdannet fra Handelshøyskolen BI. Etter 5 år i bransjen har hun lang erfaring med salg av alle typer boligobjekter. Som født og oppvokst på Ringerike kjenner Helene markedet svært godt, og vet hva som skal til for å oppnå den optimale salgssummen. Helene har erfaring fra markedet i Trondheim, som er en av Norges mest hektiske byer for boligomsetninger. I den perioden ble hun den mestselgende megleren i sitt nedslagsfelt. Helene fremstår som en fremoverlent og energisk eiendomsmegler som ser det unike i hver enkelt bolig.

«Hver eneste bolig er helt unik. Derfor lager jeg alltid en skreddersydd plan for hele salgsprosessen med strategiske holdepunkter og gjennomtenkte trekk. Jeg tror at mitt brennende engasjement for boligsalg og fokus på god kvalitet i jobben som leveres -  er nøkkelen til å oppnå den beste kundeopplevelsen og høyest salgspris hver gang».

Med riktige holdninger, høy arbeidskapasitet og den proaktive tilnærmingen, vil du fort skjønne hvorfor Helene er det rette valget. Kontakt henne på 452 71 442 for en hyggelig samtale vedrørende din bolig!

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...