Kenneth Simonsen

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Ringerike

Kenneth Simonsen er en ekte Ringeriking.

Han er oppvokst i Vestre Ådal og i Haugsbygd her på Ringerike.

Jeg har jobbet som megler i 8 år og trives utrolig godt som Eiendomsmegler. Opplevelser og nye mennesker er utrolig spennende med denne jobben.

Eiendom er for de fleste den største investeringen de har. Å håndtere salget av disse verdiene er en utrolig viktig oppgave for oss som eiendomsmeglere. For meg er prosessen  rundt boligsalg noe mer enn «bare» et salg. Hvert enkelt salg er egen jobb og det er viktig for meg at alle føler seg like godt ivaretatt.

Jeg prioriterer kunder og tilgjengelighet er viktig for meg. Ring meg dersom du har spørsmål rundt kjøp eller salg av bolig så skal jeg hjelpe deg.

- Det beste er å kunne ringe selger og fortelle at eiendommen er solgt, eller å ta en telefon til kjøperen for å fortelle at de fikk boligen. De gangene selger eller kjøper gråter av lykke, da er alle timene med arbeid verdt det.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk