Kenneth Simonsen

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Ringerike
Kenneth Simonsen er en ekte Ringeriking.
Han bodde sine barneår i Vestre Ådal og deretter i Haugsbygd her på Ringerike. Han bor nå rett utenfor sentrum av Hønefoss med kone og et barn. På fridagene liker han aller best å oppleve nye ting med datteren sin. Han er også en aktiv kar som liker en fysisk utfordring! 

Jeg har jobbet som megler i mange år og trives utrolig godt i jobben min. Det å møte mennesker i alle perioder av livet er utrolig spennende med denne jobben.
Eiendom er for de fleste den største investeringen de har. Å håndtere salget av disse verdiene er en utrolig viktig oppgave for oss som eiendomsmeglere. For meg er prosessen rundt boligsalg noe mer enn «bare» et salg. Hvert enkelt salg er egen jobb og det er viktig for meg at alle føler seg like godt ivaretatt. Jussen i eiendomsmegling er noe du som kunde må tenke nøye over. Etter mange år i bransjen har jeg opplevd det meste. Det er når problemene kommer man vil ha en megler med god erfaring og god faglig kapasitet. 

Jeg prioriterer kunder og tilgjengelighet er viktig for meg. Ring meg dersom du har spørsmål rundt kjøp eller salg av bolig så skal jeg hjelpe deg. Jeg har utallige referanser etter så mange år i dette yrket og om du ønsker å snakke med noen av disse så tar du bare kontakt med meg! Tar jeg ikke telefonen, så ringer jeg deg garantert opp igjen!

Sammen kan vi skreddersy salgsplanen for nettopp din eiendom. Ingen eiendommer er helt like og sammen kan vi jobbe for å fremheve det som gjør din bolig unik!

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...