Lars Balstad Karlsen

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Ringerike

Jeg har jobbet i bransjen siden 2003 og i Eiendomsmegler 1 i Hønefoss siden 2008. Jeg har et brennende engasjement for eiendomsmegling og faget. Det beste med jobben er alle menneskene jeg møter, og planleggingsfasen rundt hvert eneste salg. Det er blitt en livsstil.
Ingen dager er like, og utfordringene står i kø hver eneste dag og uke. Jeg er veldig engasjert i jobben og ser frem til mulighetene og utfordringene som jeg møter hver dag.
For meg er det viktig å trene for å klarne hodet og stå løpet i en krevende hverdag med mange baller i luften.

 


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk