Kenneth Hareide

Eiendomsmegler - daglig leder
EiendomsMegler 1 Rygge
I mitt yrke som eiendomsmegler er jeg så heldig å treffe mange nye mennesker hver eneste dag! Det er fascinerende å se hvor ulike vi er, og samtidig oppdage hvordan forventningene til meg og mitt yrke skifter med hvert eneste individ. Det er min oppgave å se dette, forklare på en tydelig måte og være en god rådgiver underveis gjennom hele prosessen.  Din bolig er nemlig helt spesiell, særlig for deg!

Selv om jeg har jobbet med eiendomsmegling siden 1999, glemmer jeg aldri at mine oppdragsgivere ikke gjør dette hver dag! De fleste av oss skifter ikke bolig veldig ofte, kanskje bare noen få ganger i løpet av et helt liv. 

Da er det greit å vite at jeg er tilgjengelig i hele salgsprosessen, har erfaring og fagkunnskap nok til at du blir fornøyd. Noen ønsker å være delaktig gjennom hele salget mens andre vil overlate så mye som mulig til oss. 

Og det er helt i orden, sammen selger vi din bolig på den måten du og jeg synes er best!

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk