Helge Børsand

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Sarpsborg

Jeg har jobbet som megler i EiendomsMegler1 Sarpsborg i 14 år, og har i denne tiden solgt både prosjekter, fritidseiendommer, eneboliger og leiligheter i hele distriktet. 

Som født og oppvokst i Sarpsborg, har jeg god lokalkunnskap. Som ivrig syklist, både på landeveien og i terrenget, begynner jeg å kjenne til de fleste avkroker i denne flotte byen. 
Med opphold på hytte i Skjebergkilen hver sommer i 40 år, kjenner jeg også til de fleste holmer og skjær. 
 
Jeg er opptatt av at både kjøper og selger får god, riktig og objektiv informasjon under salgsprosessen, og at de føler seg trygge og ivaretatt. 
 
Jeg har et høyt servicenivå, god faglig kunnskap, og er tilgjengelig når det måtte være noe! 
Med genuin interesse av oppussing og generelt interiør og arkitektur, kan jeg komme med gode råd og vink rundt klargjøring til salg, samt hvordan kjøpere kan skape sin drømmebolig.
 
Jeg legger til rette for at kjøp og salg av eiendommer skjer på en trygg og effektiv måte, og det viktigste for meg er
«Å VÆRE DEN ANBEFALTE MEGLEREN – fordi jeg bryr meg».


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk