Monica Aronsen Olsen

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Sarpsborg

Din tillitt – mitt ansvar!

Salg og kjøp av eiendom er noe du gjør få ganger i livet. Som din lokalkjente megler ønsker jeg å være den du kan stole på når det gjelder gode råd, veiledning og tilrettelegging for kjøp og salg av eiendom.

Jeg ønsker å være en megler som bryr seg om kunden. Som person er jeg positiv, kvalitetsbevisst og løsningsorientert.  Jeg har jobbet med bolig- og fritidssalg i fem år i Sarpsborgregionen og har ellers lang erfaring innen salg og god service hvor kundefokus har vært viktig.

Mitt fokus er å gjøre en god jobb for deg!

Jeg prioriterer derfor alltid mine kunder og kan enkelt treffes på kontoret i Sparebank 1 avd. Sarpsborg, eller på telefon: 92806399.

Ta gjerne kontakt med meg for en hyggelig boligprat!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk