EiendomsMegler 1 Sinsen Carl Berner Oslo - EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 Sinsen

Trondheimsveien 184, 0570 OSLO
Vis i kart
Kart

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

EiendomsMegler 1 Sinsen er med mer enn 10 års erfaring i området med den markedsledende lokalmegleren. Vi har god lokalkunnskap og med en stor kontaktflate, samt omfattende kundedatabase, sikrer vi deg den høyeste prisen for din bolig.

Våre primærområder som lokal eiendomsmegler i Oslo er Keyserløkka, Frydenberg, Løren, Hasle, Rosenhoff, Økern, Valle, Hovin, Ulven, Helsfyr, Disen, Oppsal, Sinsen Hageby, Fredensborg, Grünerløkka, Sofienberg, Carl Berner, Tøyen, Bryn, Tveita, Teisen, Lille Tøyen, Risløkka, Ensjø. Området kjennetegnes i hovedsak av mindre leiligheter, men Løren, Hasle og Bjerke byr i tillegg på rekkehusbebyggelse.

Prisutviklingen for leiligheter på Sinsen har vært meget positiv i forhold til andre områder i byen,mye takket være en svært sentral beliggenhet med kort avstand til sentrum. Svært god offentlig kommunikasjon (buss,T-bane og trikk), forretninger og øvrige servicetilbud lokker mange til dette området. Den nye T-baneringen over Sinsen åpnet i 2006 og bidrar til å øke kollektivtilbudet ytterligere. Området er fremdeles i sterk vekst og vi venter betydelige ringvirkninger av den nye bydelen på Løren.

Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg en gratis og uforpliktende verdivurdering av din bolig og et tilbud på meglertjenesten.
Våre ansatte

Carolina Toro
Eiendomsmegler/Teamleder
Les mer om meg
Alannah Clarke
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om meg
Usman Iqbal
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om meg
Janne Winge Klausen
Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om meg
Mobin Khan
Jurist/Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om meg

Finn ut hva eiendommen er verdt

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Våre eiendommer

Henter boliger...
Se alle eiendommene

Hva koster meglertjenestene?

Skal du selge eiendom? Sjekk hva det koster for meglertjenester i området ditt.

Vær obs på at prisene er veiledende. Forventet salgssum, geografiske avstander og salgbarhet kan gjøre at prisene går opp eller ned. Grunnlaget for meglerens provisjon er salgssummen, inkludert eventuell fellesgjeld.

Se veiledende priser

Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss