Alannah Clarke

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Sinsen
Jeg jobber som eiendomsmegler og har jobbet i EiendomsMegler 1 siden 2015. Jeg er spesielt lokalkjent på Sinsen, Teisen, Løren, Tøyen og Carl Berner, og det er her jeg selger flest boliger. I disse områdene finner man flere rekreasjonsmuligheter, god kollektiv transport og alt av servicetilbud. Det er også kort vei til alt Oslo har å by på.

Jeg er vokst opp i Bodø, men bor nå på Storo. Som person anser jeg meg selv som hardtarbeidende, positiv og tillitsfull. I tillegg prater jeg flytende engelsk og spansk. På fritiden liker jeg å bruke tid med min samboer, familie og venner. Jeg har også vært gruppetreningsinstruktør i mange år og liker å være aktiv. Mine store lidenskaper er eiendom og interiør, og jeg elsker å hjelpe kundene mine med å få boligen deres presentert på best mulig måte!

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg tilby deg trygghet, kvalitet, tilgjengelighet og god strategi for å oppnå høyest mulig pris for boligen din. Kontakt meg gjerne dersom du skal flytte og trenger en megler!

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...