Om oss

EiendomsMegler 1 Sinsen er med mer enn 10-års erfaring i området med den markedsledende lokalmegleren. Vi har god lokalkunnskap og med en stor kontaktflate, samt omfattende kundedatabase, sikrer vi deg den høyeste prisen for din bolig.

Våre primærområder som lokal eiendomsmegler i Oslo er Keyserløkka, Frydenberg, Løren, Hasle, Rosenhoff, Økern, Valle, Hovin, Ulven, Helsfyr, Disen, Oppsal, Sinsen Hageby, Fredensborg, Grünerløkka, Sofienberg, Carl Berner, Tøyen, Bryn, Tveita, Teisen, Lille Tøyen, Risløkka, Ensjø.

Området kjennetegnes i hovedsak av mindre leiligheter, men Løren, Hasle og Bjerke byr i tillegg på rekkehusbebyggelse.

Prisutviklingen for leiligheter på Sinsen har vært meget positiv i forhold til andre områder i byen, mye takket være en svært sentral beliggenhet med kort avstand til sentrum. Svært god offentlig kommunikasjon (buss, T-bane og trikk), forretninger og øvrige servicetilbud lokker mange til dette området. Den nye T-baneringen over Sinsen åpnet i 2006 og bidrar til å øke kollektivtilbudet ytterligere. Området er fremdeles i sterk vekst og vi venter betydelige ringvirkninger av den nye bydelen på Løren.

Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg en gratis og uforpliktende verdivurdering av din bolig og et tilbud på meglertjenesten.

Ring oss på tlf: 22 79 66 30, og besøk oss også gjerne i Trondheimsveien 164