EiendomsMegler 1 Ski Follo Akershus - EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 Ski

Ski Storsenter - Jernbaneveien 10, 1401 SKI
Vis i kart
Kart

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

EiendomsMegler 1 er et av Skis ledende eiendomsmeglerforetak. Du finner oss sentralt plassert i Ski Storsenter som er det største handelssenteret i Folloregionen. Her har vi som eneste megler vår boligutstilling som kan sees av senterets 100.000 besøkende i uken.

Våre primærområder som lokal eiendomsmegler i Follo er Ski, Nordre Finstad, Finstad Hageby, Søndre Finstad, Øvre Hebekk, Nedre Hebekk, Nordby, Sandertunet, Ellingsrud, Kråkstad, Skotbu, Ås, Vinterbro, Holstad, Kroer, Langhus, Stenfelt, Bøleråsen, Ramstad, Vevelstadåsen, Siggerud, Ytre Enebakk.

Topp motiverte og lokalkjente meglere med over 20 års erfaring med salg av bolig i hele Follo. Vi har den kompetansen som trengs for å gi deg en trygg og sikker bolighandel. Vårt nære samarbeid med SpareBank 1 gir oss i tillegg muligheten til å hjelpe deg med finansiering og forsikring av din nye bolig.

Kjøp og salg av bolig er kanskje den viktigste handelen du gjør i livet.Vår oppgave er å bidra slik at handelen gjennomføres på en seriøs, grundig og engasjert måte. Vi har den nødvendige kunnskapen om boligmarkedet akkurat nå og kan gi deg den beste veiledning i forbindelse med salg og kjøp av bolig.

Går du med flytteplaner?
Ta kontakt med EiendomsMegler 1 og få en gratis og uforpliktende verdivurdering av din bolig.
Våre ansatte


Finn ut hva eiendommen er verdt

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Våre eiendommer

Henter boliger...
Se alle eiendommene

Hva koster meglertjenestene?

Skal du selge eiendom? Sjekk hva det koster for meglertjenester i området ditt.

Vær obs på at prisene er veiledende. Forventet salgssum, geografiske avstander og salgbarhet kan gjøre at prisene går opp eller ned. Grunnlaget for meglerens provisjon er salgssummen, inkludert eventuell fellesgjeld.

Se veiledende priser

Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss