Om oss

EiendomsMegler 1 er et av Skis ledende eiendomsmeglerforetak.Du finner oss sentralt plassert i Ski Storsenter som er det største handelssenteret i Folloregionen.Her har vi som eneste megler vår boligutstilling som kan sees av senterets 100.000 besøkende i uken.

Våre primærområder som lokal eiendomsmegler i Follo er Ski, Nordre Finstad, Finstad Hageby, Søndre Finstad, Øvre Hebekk, Nedre Hebekk, Nordby, Sandertunet, Ellingsrud, Kråkstad, Skotbu, Ås, Vinterbro, Holstad, Kroer, Langhus, Stenfelt, Bøleråsen, Ramstad, Vevelstadåsen, Siggerud, Ytre Enebakk.

Topp motiverte og lokalkjente meglere med over 20 års erfaring med salg av bolig i hele Follo.Vi har den kompetansen som trengs for å gi deg en trygg og sikker bolighandel.Vårt nære samarbeid med SpareBank 1 gir oss i tillegg muligheten til å hjelpe deg med finansiering og forsikring av din nye bolig.

Kjøp og salg av bolig er kanskje den viktigste handelen du gjør i livet.Vår oppgave er å bidra slik at handelen gjennomføres på en seriøs,grundig og engasjert måte.Vi har den nødvendige kunnskapen om boligmarkedet akkurat nå og kan gi deg den beste veiledning i forbindelse med salg og kjøp av bolig.


Går du med flytteplaner?

Ta kontakt med EiendomsMegler 1 og få en gratis og uforpliktende verdivurdering av din bolig.