Eventyrlige Madlavest

Tekst: Tonje Pedersen, Apriil
3d-bilder: Fabel Media

Når bilene forsvinner under bakken er det trygt og godt for alle små som løper mellom venner og naboer over tun og gjennom hager. Bli med på eventyret! Bli med til Madlavest. 

EN NY BYDEL

Det er nesten som han kan trekke et lettelsens sukk, prosjektleder Rune Herdlevær i Masiv Eiendom, som har ansvaret for den store utbyggingen som snart skal i gang på Madla. For det har tatt lang tid å komme så langt. Her i 10-minuttersbyen skal en ny bydel med over 370 boliger vokse fram. Masiv starter med 54 enheter: 35 leiligheter, 19 rekkehus og en gjestehybel utgjør til sammen byggetrinn 1 som nå er lagt ut for salg. 

– Vi starter utbyggingen lengst øst og vil etterhvert flytte oss vestover. Vi er opptatt av å skape gode bomiljø. Derfor vil det første byggetrinnet stå helt ferdig, med lekeplasser og grønne, opparbeidede uteområder, før
vi flytter oss videre til neste byggetrinn. Her blir det trivsel og grønne lunger fra første stund, sier han. 

VARIERT BOLIGMIKS

Det er god grunn til å glede seg! Boligene som nå er lagt ut for salg består av 35 leiligheter på 48–153 kvadratmeter og går over seks etasjer. Alle får gode og romslige balkonger og terrasser mot sør, gjennomarbeidede, smarte planløsninger, god takhøyde og lys fra to sider. Selve bygget får sedum på taket og fine farge-
kombinasjoner. 

Leilighetene vil passe for alle livsfaser, enten du er førstegangskjøper og vil starte med en liten bolig eller du vil ha noe større. Leilighetene er praktiske og funksjonelle og har god plassutnyttelse, og små kan løpe trygt mellom venner og naboer. 

– Vi er glade for å ha fått til en variert boligmiks i bygget og håper vi ser en god blanding av unge og voksne oppover i etasjene, sier han.

PERFEKT FOR BARNA

De 19 rekkehusene som kommer i første byggetrinn vil være i størrelsen 108–133 kvadratmeter. De får alle minimum tre soverom, noen får også takterrasse. Alle boligene får gode planløsninger på to eller tre etasjer og mulighet for både hage, balkong og terrasse. Også rekkehusene får sedum på taket. Store vindusflater vil hente inn dagslyset i de kjekke rekkehusene. 

– Rekkehusene får spennende utvendig arkitektur, god variasjon i størrelse og grønne omgivelser utenfor. Med biler under bakken og en spennende kvartalslekeplass, er dette veldig fine boliger for barnefamilier, fortsetter han. 

10 MINUTTER FRA ALT

Madlavest blir en 10-minuttersby – det vil si at du har alt du trenger, 10 minutter unna inngangsdøra di: skole, barnehage, buss, nærbutikk, handel, service, lek og rekreasjon.  Nærhet, kollektivforbindelser og grønne omgivelser er avgjørende i utviklingen av et godt og urbant bomiljø, og dette er en overordnet strategi som skal bidra til å gjøre Madlavest til en levende bydel i Stavanger.

– Vi har brukt landskapsarkitekter til å lage en grønn plan for området. Madlavest vil med en gang få gangveier med lys, lekeplasser og grønne tun. Hele område-planen legger opp til fellesområder og kjekke utesoner fra dag en.

BYSENTER I DEN NYE BYDELEN

De to øverste leilighetene på 163 kvadratmeter hver har ikke bare masse plass, de har også svært gode solforhold og en nydelig utsikt. I kjelleren har dere bod og garasjeanlegg, med heis fra parkeringen og opp i andre etasje.

MADLAVEST, BYGGETRINN 1

• Ligger mellom Madla og Revheim

• 35 leiligheter på 48–152 kvm

• 19 rekkehus på 108–133 kvm

• Sørvendte hager, balkonger og takterrasser

•Parkering i lukket kjeller

• Sportsbod i kjeller

• Gjestehybel

• Tilgang til treningsrom, fellesareal, bilvask/vaskehall, hobbyverksted, bocciabane og leie av gjestehybel

Les mer på madlavest.no

Vil du vite mer om prosjektet?

Ring Olav Kristensen, tlf: 900 86 442 eller Leiv Inge Stokka, tlf: 952 10 773