Eksklusiv toppleilighet med panoramautsikt

Tekst: Apriil, Foto: ED Foto AS
 

I Siriskjeret 11, med formidabel utsikt mot Ryfylke, står drømmeleiligheten og venter på kresne nye eiere. Flytt til sjøkanten – bare syv etasjer opp.

FIN OG PRAKTISK

Denne unike toppleiligheten er virkelig noe utenom det vanlige. Innholdsrik og lekker, med to plan å boltre seg på. Utenfor venter det pulserende kultur- og utelivet i Østre bydel. Hvis dere ikke tar en blå promenade til sentrum da?

Det er flott å bo i en lekker leilighet, spesielt når den også har gode praktiske løsninger. Heisen fra parkeringskjelleren tar deg helt til din egen entredør i sjette etasje. På dette planet ligger to av tre soverom. Master bedroom har tilhørende bad og walk-in closet. Også soverom to har sitt private bad. Etasjen teller dessuten gjeste-WC, separat vaskerom/bod og stort rom med kjøkken, spisestue og stue. Herfra er det storslått utsikt i alle retninger – spesielt vakker med Ryfylkefjell som bakteppe.

Opp trappen til plan to, i syvende og øverste etasje, ligger det tredje soverommet med tilhørende bad. Perfekt når venner og familie er på besøk. Etasjen rommer også stue med utgang til skjermet og usjenert takterrasse på hele 36 m2.

Leiligheten har en påkostet og gjennomført høy standard. Deilige gulv, vannbåren varme og lekker innfelt gasspeis, integrert vinskap på HTH-kjøkkenet, flott heltre eiketrapp med belysning under trinnene, utekjøkken med kaldt og varmt på takterrassen, tilpassede plissegardiner og Smartly styring av varme og lys. For å nevne noe.

BO I EN PRISVINNER

En stor og eksklusiv toppleilighet koster, men så er da også denne boligen del av et prisbelønt prosjekt kalt “Vannkanten”. I 2014 vant boligprosjektet med de ni leilighetshusene på Siriskjær WAN Residential Award. WAN er verdens største arkitekturkonkurranse. Juryen falt for nytolkingen av Stavangers gamle sjøhusrekke.

KAJAKKROM OG SMÅBÅTHAVN

I sjøkanten bor du naturlig nok i et maritimt miljø. Det er flere småbåthavner like ved. Følg båtlivet fra bryggekanten eller fra fugleperspektiv i egen leilighet. I nærheten er det fine badeplasser, og i underetasjen har kajakkene sitt eget rom. Parkområdet “Lervig Park” står ferdig i 2023. Det urbane nabolaget rommer kulturscenen Tou, restauranter, puber og treningssenter. Test ut de flotte turområdene i Rosenli og Godalen. Eller ta bussen til sentrum og alle tilbudene der.

Kom og se en sjelden bolig.
Velkommen til visning i Siriskjeret 11!

Vil du se mer av toppleiligheten?