Stangeland/Trones:

Ut av eneboligene – inn i Villa Vemork

Tekst: Linda Gudmestad, Apriil
Foto: Hilde M. Dalman, Apriil. 3d-bilder: Fabel Media

Når ungene flytter ut, gleder mange seg til å bo litt enklere. Nå kan noen av dere nyte kveldssola i de seks eksklusive leilighetene som blir Villa Vemork.

PÅ TOPPEN AV TRONES

Midt i villastrøket på toppen av Trones skal Stolt Bolig bygge et uvanlig prosjekt: Seks romslige, eksklusive leiligheter, fordelt på det som kommer til å fremstå som to stilrene eneboliger. 

 

– Dette tror vi kommer til å bli et veldig godt sted å bo, sier Arild Espedal fra Stolt Bolig, utbyggeren bak Villa Vemork. – Når ungene flytter ut, vet vi at mange kjenner seg ferdige med den store eneboligen, og ønsker seg et sted hvor de bare kan låse døra og stikke til Spania eller Bersagel uten å måtte planlegge så voldsomt. Samtidig oppleves det kanskje litt utrivelig å bo i en stor blokk, med flere titalls enheter og naboer du aldri har sett før. Det er en av grunnen til at Villa Vemork kun består av seks boliger – her håper og tror vi at folk vil få et litt annerledes, litt nærere forhold til de andre som de deler adresse med. 

FERDIG MED VEDLIKEHOLD. KLAR FOR FRITID

I Villa Vemork kjenner du naboen. Du har Sandnes sentrum en liten spasertur unna, og du har kveldssol og fabelaktig utsikt. Kanskje det beste av alt: Vedlikehold og husmaling er du stort sett ferdig med – nå er det
på tide å bruke helgene, feriene og hverdagene sånn som du vil!

ARKITEKTENS TANKER: LEILIGHETER I VILLAFORM

– Studio Aase har samarbeidet tett og godt med Stolt Bolig i mange år, forteller arkitekt Petter Aase, og noe av det jeg setter størst pris på med dem, er verdiene deres. De ønsker virkelig å skape gode hjem, med gode bomiljø og høy kvalitet i alle ledd.

 

– For meg som arkitekt har det vært en veldig spennende og interessant utfordring å tegne tremannsboliger utformet som villaer, midt i et etablert villastrøk. Slik jeg ser det, er dette et positivt fortetningsgrep som er med på å ivareta karakteren som allerede finnes i området, sier Aase.

 

Kvalitet og estetikk er viktige stikkord i Villa Vemork: De store vinduene gir luftige og lyse rom, takhøyden er stor og detaljene og løsningene er smarte, vakre og valgte med omhu. 

DEILIGHE DAGER HJEMME – FRED OG RO PÅ TERRASSEN: LEILIGHETENE I FØRSTE ETASJE

Hvert av de to byggene har to leiligheter i første etasje: En på 90 kvm, og en  på 116 kvm.

 

I Villa no. 1 får du deilig morgensol og flott utsikt enten du sitter i stua eller ute på den private terrassen. Fordelt over 116 romslige kvadratmeter har du to gode soverom, stor, luftig sørvendt stue med kjøkken i åpen løsning, et hovedbad og et gjestebad, walk in closet, vaskerom og bod.

 

Villa no. 2 (90 kvm) ligger inn mot grøntarealene mellom de to husene. Her får du to soverom, et bad og et gjestetoalett, samt kjøkken og stor og luftig stue med nydelig utsikt og direkte utgang til terrassen din og det felles uteområdet. 

 

Villa no. 3 er 90 kvm og ligger vendt inn mot grøntarealene i midten av husene. De to soverommene, badet og gjestetoalettet ligger praktisk tilgjengelig like innenfor entreen. Videre kommer du til den sørvendte stuen og kjøkkenet, hvor du har god plass til både sittegruppe og spisestue. Også her kan du nyte utsikten over byen, enten du sitter ute i sola eller inne i ruskevær.

 

Villa no. 4 ligger innerst i Villa Vemork, vendt mot vest og hageområdet som du har direkte adgang til fra den private terrassen din. Leiligheten er på 116 kvm og har to soverom, det ene med eget bad og toalett. Boligen  har også et eget gjestebad, og et praktisk vaskerom med god bodplass. Den romslige stua og kjøkkenet har også her flott utsikt og utgang direkte til den private terrassen din – og videre ut til gode naboer på det hyggelige grøntområdet dere har sammen. 

LYKKEN PÅ TOPP OG UTSIKT OVER BYEN: DE ØVERSTE LEILIGHETENE

De to øverste leilighetene på 163 kvadratmeter hver har ikke bare masse plass, de har også svært gode solforhold og en nydelig utsikt. I kjelleren har dere bod og garasjeanlegg, med heis fra parkeringen og opp i andre etasje.

 

Villa no. 5 er en smart løst bolig: To store, sørvendte stuer og to soverom med hvert sitt tilhørende bad, plassert slik at hvert soverom, bad og stue på mange måter oppleves som skjermede enheter. Perfekt om du får gjester, eller hvis ungdommen i huset har behov for litt privatliv. I denne leiligheten får du nydelig morgensol og fantastisk utsikt fra den 55 kvadratmeter store private terrassen. Du har også god bodplass både inne i leiligheten og i kjelleren. 

 

Villa no. 6 ligger ut mot vest på tomten, med gode solforhold både mot sør og vest. Boligen rommer to store stuer med store vinduer og utgang til den 55 kvadratmeter store private terrassen din. Du får også to store soverom, to bad, et gjestetoalett og et praktisk vaskerom/bod. Det største soverommet har eget bad og eget walk in closet. Det andre soverommet har også eget bad, og den litt skjermede plasseringen gjør at dette rommet vil fungere svært godt som et gjesterom. 

– Ulike størrelser på leilighetene vil appellere til flere. Jeg håper det kommer naboer i alle aldre og at vi får det sosialt og kjekt, avslutter Gangenes.

 

Velkommen til Vemorkveien 19!

VILLA VEMORK

• 6 villaleiligheter (selveier) fordelt på 2 bygg
• Vestvendt plassert på toppen av Trones 
• 6–7 minutter å gå til Sandnes sentrum
• Arkitekt: Studio Aase

Vil du vite mer om prosjektet?

Ring Olav Kristensen, tlf: 900 86 442