Hafrsfjord:

Enebolig i Ragnhilds gate med sjelden fjordutsikt

Tekst: Linda Gudmestad, Apriil  
Foto: ED Foto

Nå gjelder det, for deg som er på jakt etter enebolig med byens kanskje aller mest attraktive beliggenhet: Ragnhilds gate 29 er til salgs.

Her får du og familien en innholdsrik enebolig med masse muligheter, lune, solrike uteområder rundt hele huset og en utsikt mot Hafrsfjord, Møllebukta og Sverd i fjell som veldig få andre har.

Huset med alle mulighetene

Boligen har kun hatt én eier siden den ble bygget sent på sekstitallet – nå kan dere glede dere til å gjøre nr. 29 til deres gode hjem. Mulighetene er mange! 

I første etasje har dere en stor stue og spisestue med en nydelig utsikt mot fjorden. Utsikten fra stua er allerede formidabel, med store vinduer vil dere kunne få full panoramautsikt. Ønsker dere å åpne mellom kjøkkenet og stua og kun dele av med en øy, vil det være mulig å nyte utsikten også når dere står ved grytene. 

I denne etasjen har dere også fire soverom, bad og gjeste-toalett. Det største soverommet har utgang til en deilig balkong som strekker seg langs store deler av huset.

I underetasjen er det flere store, gode rom som egner seg godt til alt fra hobbyrom eller verksted til kjellerstue og tv-stue, et romslig vaskerom og to praktiske boder. Her ligger også et eget lite kjøkken, bad og sovealkove med egen inngang – perfekt for gjester eller som en myk overgang
for ungdom på vei ut av redet. 

Herlig hage og lune uteplasser rundt hele huset

Rips og rabarbra, stemorsblomster og stauder: Eiendommen vil være en lykke for deg som elsker å stelle i hagen. Den gunstige plasseringen gjør at dere på de fine dagene har sol fra morgen til kveld. Den skjermede beliggenheten gjør det varmt og deilig å sitte ute, omtrent uansett hvor du plasserer stolen. 

Kajakkpadling, bading, joggeturer og akebakker  

Alle som har hørt ungene hyle av lykke i Møllebukta eller løpt av seg dagens stress på vei til Stokkavannet, vet at Hafrsfjord, det er et godt sted å være. Dagens eier tar kajakken på tralla etter middag og er i vannet på fem minutter. Sykler du andre veien, er du på restaurant, kino eller konsert i byen på 15–20 minutter, og både universitetet og nye SUS ligger i gåavstand fra boligen. 

 

Velkommen til visning i Ragnhilds gate 29!

Se mer av boligen!