Ansatte - EiendomsMegler 1 Bergen borettslag - BOB - Sørvestlandet - EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 Bergen borettslag - BOB

Nygårdsgaten 13/15 , 5014BERGEN
Kart

Våre meglere har erfaring og lokalkunnskap som kan være den avgjørende faktoren om du blir fornøyd med bolighandelenVi tilbyr egen fordelspakke til BOB medlemmene

Salg av borettslagsboliger er et eget fagfelt, og det er viktig å få frem de positive forskjellene når du skal selge borettslagsbolig. Det er derfor vi har en egen avdeling som kun jobber med salg av denne type boliger. Som medlem i BOB har du mange fordeler - den viktigste er nok forkjøpsrett ved kjøp av bolig. I tillegg får du rabatt, kr 4.000,- ved salg av bolig, og kr. 2.000,- i bonus til ditt fordelskort.

Les mer
Bilde for /fileshare/filarkivroot/Bilde%20til%20hjemmeside%20BOB.jpg

Våre ansatte


Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer, postnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig meglerkontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk