EiendomsMegler 1 Østre Bydel - EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 Østre Bydel

Ryfylkegata 33, 4014 STAVANGER
Vis i kart
Kart

Besøk våre meglere i en av Stavangers mest spennende bydeler

Du finner oss i nye flotte lokaler i Ryfylkegata 33, like ved Ostehuset og parken Lervigstunet. Østre Bydel ligger ved havnefronten mot Øst, og kjennetegnes av interessant ny arkitektur i skjønn forening med det tradisjonelle, et yrende og mangfoldig kulturliv, lokale tjenestetilbud og ikke minst - flotte rekreasjonsområder like ved sjøen.

På vår avdeling for boligsalg er vi totalt 4 ansatte med særdeles god kjennskap til det lokale boligmarkedet, og du som kunde skal føle deg trygg på at vi kjenner ditt nabolag. Våre topp motiverte meglere har solid erfaring og bred kompetanse med salg av brukte boliger og fritidseiendommer.

Vi er markedsleder i denne bydelen med markedsandel på nær 30%. Vår posisjon sørger for at vi kommer i kontakt med størst andel av de som er i markedet for bolighandel i dette området.

Når du selger gjennom EiendomsMegler 1, garanterer vi deg markedets beste markedsføring. Din eiendom skal bli synlig for potensielle kjøpere, uansett hvor de befinner seg.

For å lykkes med dette, benytter vi den nyeste teknologien med vår intelligente digitale annonsepakke hvor boligen blir annonsert på Facebook og nær 400 steder i Google sitt annonsenettverk, eiendomsmegler1.no, finn.no og ikke minst tradisjonell annonsering gjennom Boligavisen, som er innstikk i Aftenbladet hver lørdag.


På denne måten er vi sikre på at vi når ut til flest mulig potensielle kjøpere til nettopp din bolig. Er du ikke overbevist? Slå på tråden for en boligprat, så finner vi den beste løsningen for ditt boligsalg.

Vi gleder oss til å høre fra deg

Vil du vite mer om hva Storhaug kan tilby?  Da bør du sjekke ut denne herlige

"Storhaug filmen"

 

Visste du forresten at…..

….Østre Bydel var en av tre finalister i kåringen av «attraktiv by» i 2015.

….på 50 tallet var Østre Bydel Stavanger varmeste bydel – mest på grunn av alle fabrikkene – men også på grunn av naboskapet.

….Østre Bydel er i dag et trekkplaster for den Urbane barnefamilie som vil      være nær sjø, turområder, butikker og sentrumskjernen.

  Bilde for /fileshare/filarkivroot/Testbilder/boligavis.jpg
Boligstoff - råd og tips

Sjekk ut bloggen vår «Hjem til deg». Her finner du et utvalg av artikler som viser deg trender og nyheter for hjemmet ditt. Du finner også nyttige tips og om hvordan du kan vedlikeholde og ta vare på boligen din.

Les mer


Våre ansatte

Nina Herigstad
Eiendomsmegler MNEF (Permisjon)
Les mer om meg
Renate Værstad
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om meg

Finn ut hva eiendommen er verdt

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Våre eiendommer

Henter boliger...
Se alle eiendommene

Hva koster meglertjenestene?

Skal du selge eiendom i Østre bydel? Sjekk hva det koster for meglertjenester i området ditt.

Vær obs på at prisene er veiledende. Forventet salgssum, geografiske avstander og salgbarhet kan gjøre at prisene går opp eller ned. Grunnlaget for meglerens provisjon er salgssummen, inkludert eventuell fellesgjeld.

Se veiledende priser

Bilde for /fileshare/filarkivroot/Testbilder/boligavis.jpg
Boligstoff - råd og tips

Sjekk ut bloggen vår «Hjem til deg». Her finner du et utvalg av artikler som viser deg trender og nyheter for hjemmet ditt. Du finner også nyttige tips og om hvordan du kan vedlikeholde og ta vare på boligen din.

Les mer

Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss