Velkommen til EiendomsMegler1 Nybygg Sørlandet

Med flere års erfaring innen utvikling av tomter og salg av nybygg i Kristiansand bistår vi deg gjennom hele prosessen, fra kjøp via prosjektutvikling til overtakelse.  
På vårt kontor i Skippergata har vi til sammen over 50 års erfaring fra eiendomsbransjen og håndterer salg av nybygg på strekningen Arendal til Flekkefjord.
Med lokalkjente meglere kjenner vi boligkjøperne i ditt området og vet hvordan de resonnerer. Vi har bred kunnskap om offentlige planer, flyttemønstre, demografi og boligpreferanser.
Vår egen oppgjørsavdleing for nybygg sørger for at denne viktige delen av salgsprosessen går på skinner. Hos oss er kunden i trygge hender, og vi setter vår ære i at handelen skal foregå ryddig, til avtalt tid og uten overraskelser.
Vi er en megler som er involvert og engasjert fra begynnelse til slutt. Ta gjerne kontakt for en prat om ditt prosjekt!

Ole Kristian Kristiansen - Eiendomsmegler MNEF, Nybygg - E-post: okk@em1sr.no - Tlf. 404 08 610

Ole Kristian er utdannet eiendomsmegler og har erfaring fra eiendomsbransjen siden 1985. Han har erfaring fra bruktbolig, næringsmegling og takstoppdrag. Fra 1997 frem til i dag har han hatt ansvar for nybygg. Ole Kristian er din samarbeidspartner fra tidlig fase, med vurderinger av prosjektene til sluttfasen når nøklene skal leveres. Erfaringen spenner fra de minste prosjekter til store utbyggingsområder samt boligprosjekter med 100 enheter.

Kristin Anette Heggland Bolsøy - Salgsstøtte/Eiendomsmegler MNEF, Nybygg - E-post: anette.bolsoey@em1sr.no - Tlf. 404 08 604

Anette er utdannet eiendomsmegler og har arbeidet med eiendom siden 1997. Hun har dermed opparbeidet seg lang erfaring med salg, kundebehandling og dokumentbehandling. De siste 10 årene har hun arbeidet hovedsakelig innenfor nybygg. Anette har stor interesse for eiendom og særlig utforming av prosjekter.