Signaturhagen Kongsberg - Nå starter byggingen!

Vi går inn i 2021 med en skikkelig god nyhet – byggestart er vedtatt på vårt helt unike boligprosjekt Signaturhagen Kongsberg. Om kort tid settes spaden i jorden på Gamlegrendåsen og vi forventer at prosjektet står ferdig i løpet av 2.-3. kvartal 2022.

Prosjektet Signaturhagen Kongsberg består av 47 moderne leiligheter med vestvendt beliggenhet på Gamlegrendåsen. Her bor du på en av byens aller flotteste tomter, omgitt av supre kvaliteter og tilbud under samme tak. Her kan du være kreativ, aktiv og sosial, i akkurat den utstrekning du selv ønsker.

Sitat, Lars Martin Nilsrud

Gode løsninger og vinterhage

Boligene har en god takhøyde, slette himlinger, store vindusflater og lys fra to himmelretninger på én gang. En åpen løsning mellom kjøkken og stue er med på å forsterke følelsen av lys og luft.

 

Prosjektet er fordelt over fire bygg, med to-, tre- og fireroms leiligheter fra ca. 37 til ca. 139 kvadratmeter. To-romslelighetene på bakkeplan får egen, privat hageflekk, mens leilighetene oppover i etasjene får romslig balkong. Noen av de største leilighetene får også to balkonger.

 

Leilighetene vil omkranse en tropisk helårshage på 450 kvm, som alle naboene i Signaturhagen vil kunne benytte seg av. Hagen blir pleiet av profesjonelle, og er godt temperert gjennom hele året. Her kan du slappe av med en god bok under en søramerikansk palme, en hyggelig prat over en kaffekopp blant planter, trær og vekster fra hele verden.

 

 

Ønsker du mer informasjon?

For mer informasjon, kontakt megler Lars Martin Nilsrud på telefon: 926 29 560 eller e-mail: lars.martin.nilsrud@eiendomsmegler1bv.no, eller Lars Bredeveien på telefon: 402 26 161 eller e-mail: Lars.Bredeveien@eiendomsmegler1.no

 

Ler mer om prosjektet her: https://signaturhagenkongsberg.no