Investere før salg?

Spørsmål

Hei, jeg har et spørsmål som kanskje er litt på siden. Vi har jo planer å selge på sikt, men det kan fort gå et par tre år før vi kommer så langt. Vi følger med på boligmarkedet og ser da om det kan dukke opp noe som er et bedre alternativ for oss. Uansett så skulle det her vi bor nå hvert sett opp et redskaps/uthus, regner litt på det og det blit et hus på rundt 30M2 og materilakost på ca 60 tusen. Jeg gjør jobben selv. Dette gjelder også evt oppsett av dobbel garasje til 200-300K. Hvordan er det den dagen det skal selges, kan jeg forvente å få igjen litt av det jeg har invistert i redskapshus/garasje eller må jeg se på dette som et tap? Vil tro slike bygninger er med å drar opp verdien på plassen?


Svar

Hei! Ikke noe enkelt og entydig svar på dette. Normalt er mindre oppgraderinger lurt før salg, men da snakker vi om maling, flikking, rydding.  Store kostnader som til bad, nytt kjøkken, garasje o.l. er det ikke automatikk i at man får tilbake, men vil opplagt gjøre boligen mer salgbar, noe som kan medføre større interesse og en pris som dekker kostnader og vel så det.

Hva som er lurt i din situasjon, må gjøres ut i fra en helhetsvurdering av boligen din. Det kan være at begge dine planer, som har en fornuftig prisramme, er lønnsomme, eller kanskje den ene,  eller ingen. Det beste svaret på dette,  vil du få ved å be om en vurdering fra din lokale EM1-megler. Se www.eiendomsmegler1.no/ "Finn kontor".

Søk på det du lurer på


Send oss ditt spørsmål

Fant du ikke det du lette etter?
Send oss spørsmålet ditt, så får du svar.
FAQ Innsending

Send inn ditt spørsmål

Dersom du ikke finner det du leter etter i vår FAQ, kan du sende oss ditt spørsmål i skjemaet nedenfor.

FAQ Innsending