Tone Ween Fredriksen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
EiendomsMegler 1 Borettslagsmegleren Stavanger

Jeg har vært eiendomsmeglerfullmektig siden 2016, og har jobbet hos EiendomsMegler 1 siden 2017, både i nybyggavdelingen på Forus og nå hos Borettslagsmegleren på Mariero. I tillegg har jeg over 10 års erfaring fra salg og prosjektstyring i blant annet arkitekt- /eiendomsbransjen. Boligtypene jeg selger mest av er leiligheter og rekkehus.

 

Jeg vokste opp på Kristianslyst, men bor nå ved Hafrsfjord på Madla. Som person anser jeg meg selv som ærlig, omgjengelig, resultatorientert og arbeidsom. Jeg bruker fritiden min på familie og venner, hus og hage, samt litt trening. Jeg liker meg godt ved sjøen.

 

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg tilby deg hjelp og bistand med salg eller kjøp av bolig. Kontakt meg gjerne!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk