Per Annar Schiefloe

Avd.leder/Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Steinkjer

Jeg startet som eiendomsmegler og har jobbet hos EiendomsMegler 1 Steinkjer siden 1989. Boligtypene jeg selger mest av er enebolig og leilighet. Jeg er lokalkjent i Namdalseid, Inderøy, Steinkjer, Verran og Snåsa, og det er her jeg selger flest boliger.

 

Jeg er oppvokst i Steinkjer, og bor her fortsatt. Som person anser jeg meg selv som ærlig, tillitsfull og sosial. Jeg bruker fritiden min på trening, familie, friluftsliv og jakt.

 

Dersom du velger meg som din megler, vil jeg gi deg erfaring, høy kompetanse og et godt salg. Kontakt meg gjerne dersom du skal flytte og trenger en megler!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk