Magnus Rostad

Eiendomsmegler / Avdelingsleder
EiendomsMegler 1 Støren

Jeg startet å jobbe hos EiendomsMegler 1 Støren i 2010, og ble eiendomsmegler i 2012. Boligtypene jeg selger mest av er enebolig, rekkehus, leilighet og tomannsbolig. Jeg er lokalkjent på Melhus, Midtre-Gauldal og Trondheimsregionen. Disse områdene ligger i nærheten av ny E6 sør for Trondheim, og er i stor utvikling.

 

Jeg vokste opp i Orkanger, og bor nå på Byåsen. Jeg anser meg selv som en sosial, omsorgsfull og aktiv person, der fritiden blir brukt til trening, reise og jakt. En fun fact om meg er at jeg er en tidligere skihopper.

 

Dersom du velger meg som din megler, vil jeg gi deg omsorg, kvalitet og sterk faglig kompetanse. Kontakt meg gjerne dersom du skal flytte og trenger en megler!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk