Marte Øksendal

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Tromsø Strandgata

Jeg har vært eiendomsmegler siden 2001, og har jobbet hos EiendomsMegler 1 Tromsø Jekta siden 2017. I min fartstid som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en bred og variert erfaring innenfor både nybygg og brukte boliger. Boligtypene jeg selger mest av er eneboliger, tomannsboliger og leiligheter.

 

Jeg er født og oppvokst i Tromsø og har god kjennskap til samtlige bydeler. Vårt kontor er plassert på Jekta Storsenter og som byens eneste «bydelsmegler» har vi opparbeidet oss en spisskompetanse i våre nabolag – Hamna, Kvaløya, Workinnmarka, Mortensnes og Sør-Tromsøya.

 

Som person anser jeg meg selv å være grundig, engasjert og kjapp i replikken. Mitt hovedfokus som eiendomsmegler ligger i en spesialtilpasset presentasjon av din bolig, god oppfølging, så vel som faglig kvalitet på meglerarbeidet.

 

Trygghet i prosessen både for deg som skal selge og de som skal kjøpe bolig er en viktig faktor for meg. Samlet mener jeg dette er nøkkelen til en vellykket bolighandel til beste pris. Kontakt meg gjerne for et tilbud om salg.

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...