Erik Vika

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Tysvær

Jeg har vært eiendomsmegler siden 2015, og har jobbet hos EiendomsMegler 1 Tysvær siden 2018. Boligtypene jeg selger mest av er leilighet, hus, fritidsbolig og tomt. Jeg er lokalkjent i Tysvær, Haugesund, Bømlo, Feøy og Sveio. Områdene er trygge, sentrale og gir varierte valgmuligheter med hensyn til boligtype.

 

Jeg vokste opp i Tysvær og Haugesund, der jeg fortsatt bor. Som person anser jeg meg selv som omgjengelig, hjelpsom og smilende. Jeg bruker fritiden min til familie, fotball, reising og musikk. Jeg samler på instrumenter og er gitarist.

 

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg tilby deg pålitelighet, tett oppfølging og målrettet jobbing for å oppnå høyest mulig pris ved salg av din bolig.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk