Erik Nickelsen

Eiendomsmegler MNEF - daglig leder
EiendomsMegler 1 Vestby/Son

Jeg er født og oppvokst i kommunen, er utdannet eiendomsmegler, og har jobbet som megler i Vestby/Son/Hølen/Hvitsten-området siden 1995. I denne perioden har jeg opparbeidet meg en unik kjennskap til lokalmarkedet etter nærmere 2000 salg. 

Jeg innehar et stort nettverk, og kjenner prisnivået bedre enn de fleste.
 
Når du skal selge vektlegger jeg at eiendommen din får en så god presentasjon som mulig gjennom bl.a bilder tatt av profesjonell fotograf, salgsoppgaver med høy kvalitet, i tillegg til at vi bruker de riktige markedsføringskanaler. 
 
Ring meg i dag for en hyggelig boligprat!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk