Med videovisning kan du gå på visning hele døgnet, når som helst og hvor som helst. Enklere og tryggere blir det ikke.

Som eneste eiendomsmegler i Nord-Norge tilbyr vi videovisning på (nesten) alle våre boliger. Videovisning er en film med en gjennomgang av hele boligen, slik at du eller andre potensielle kjøpere, kan få et reelt inntrykk uten å være fysisk til stede. Det betyr at du kan se alle boligene du er interessert i, når som helst og fra hvor som helst. Du kan også sende linken til familie, venner og kjente og du kan se boligen om og om igjen, så mange ganger du vil.

 Se boligannonsene våre her.

Skal du selge bolig og ønsker å vite mer om vår videovisning, ta kontakt med oss enten på skjema nedenfor, eller kontakt våre meglere på e-post eller telefon.

Finn din lokale megler her

Finn drømmeboligen

Se våre boliger til salg

Boligsøk
Ingen utlegg før boligen er solgt
Selger du boligen din gjennom EiendomsMegler 1 Nord-Norge har du ingen utlegg før boligen er solgt. Vi forskutterer kostnadene, og motregner disse i det endelige sluttoppgjøret når boligen er solgt. Enkelt, greit og forutsigbart.


Vurderer du å selge, og ønsker å vite mer?

Send inn skjema, så tar vi kontakt. Det er helt uforpliktende.
Meglerkampanje

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne kontakte deg om verdivurdering.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og melding.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 


Hva som skjer når skjema er sendt inn?

På grunn av den pågående Korona-epidemien har vi innført tiltak som sikrer at handelen blir gjennomført på en så trygg måte som mulig, og i henhold til gjeldene retningslinjer fra myndighetene.

  • Vi tar kontakt for å avtale et tidspunkt for et møte, gjerne digitalt
  • Befaringer vil bli gjennomført uten fysisk kontakt - vi møter deg derfor med et smil fremfor å håndhilse
  • Deltagelse på visninger krever forhåndspåmelding, og vi har alltid med antibac til alle - slik sikrer vi god håndhygiene, og at det ikke er for mange inne samtidig.
  • Så langt det er mulig legger vi til rette for elektronisk signering av dokumenter

Merk! Dersom du selv eller noen i husstanden er i karantene eller har symptomer på smitte, kan ikke befaringer, visninger eller andre fysiske møter gjennomføres før alle er smittefrie.

Les mer om våre retningslinjer for gjennomføring av boligsalg under Korona-epidemien her.