EiendomsMegler 1 Vika Oslo vest majorstuen frogner - EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 Oslo Vest

Olav Vs gate 5, 0161 OSLO
Vis i kart
Kart

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

EiendomsMegler 1 Avd. Oslo Vest ligger i ærværdige og flotte lokaler i Vika. Kontoret er delt med SpareBank 1 Private Banking og Markets avdelinger. Kontoret betjener hele Oslo og tilbyr meglertjenester som fremhever det unike ved din bolig. Markedsføringskonseptet Signatur har vært en stor suksess for dette kontoret og sørget for at det allerede er et av kjedens viktigste. Sammen med SpareBank 1 og SpareBank 1 Markets er vi et fullverdig finanshus som ivaretar din boligformue, finansieringer og plasseringer på best mulig måte.

Våre primærområder som lokal eiendomsmegler i Oslo er Frogner, Skillebekk, Skarpsno, Bygdøy, Huk, Briskeby, Tjuvholmen, Aker brygge, Vika, Bestum, Ullern, Slemdal, Vinderen, Ris, Heggeli, Frøen, Borgen, Huseby, Montebello, Gressbanen, Oslo vest, Solli plass, Frognerstranda, Majorstuen. Smestad, Hoff, Oslo sentrum, Sjølyst.

Ta en prat med en av våre svært dyktige medarbeidere og få informasjon om Signatur, salg av bolig eller bare for en hyggelig boligprat.

Finn ut hva eiendommen er verdt

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Våre eiendommer

Henter boliger...
Se alle eiendommene

Hva koster meglertjenestene?

Skal du selge eiendom? Sjekk hva det koster for meglertjenester i området ditt.

Vær obs på at prisene er veiledende. Forventet salgssum, geografiske avstander og salgbarhet kan gjøre at prisene går opp eller ned. Grunnlaget for meglerens provisjon er salgssummen, inkludert eventuell fellesgjeld.

Se veiledende priser

Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss