EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge Næring

EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avd. Næring ble etablert i 2005, og eies av SpareBank 1 Sørøst-Norge. Det forplikter å være et datterselskap av et stort finanskonsern med over 170 års historie. Derfor er vi opptatt av å bygge langsiktige relasjoner i markedet, og jobbe strategisk sammen med våre oppdragsgivere. Vi skal ha bransjens mest fornøyde oppdragsgivere! For å nå det målet mener vi høy faglig kompetanse, engasjement for prosjektene og et samarbeid basert på gjensidig tillit er avgjørende.

Med vår eierbank i ryggen tilbyr vi komplette løsninger innen eiendom, bank, regnskap og forsikring – både til virksomheter og privatpersoner.

Kontakt oss

Vår besøksadresse

Torvet 5

3120 NØTTERØY

Vår postadresse

Postboks 28 Teie

3106 NØTTERØY

Snakk med våre meglere ved avdeling Næring

Vi jobber for at du skal lykkes, og er en engasjert sparringspartner i ditt prosjekt. Uansett om du er en erfaren investor, eller en nybegynner, hjelper vi deg gjennom prosessen med å kjøpe, selge, eller leie næringseiendom. Vi har et omfattende nettverk i det lokale næringslivet, og fokuserer på områder som inkluderer kontorer, butikker, leilighetsbygg eller annen næringseiendom.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Bli kontaktet

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar en megler fra EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge avdeling Næring kontakt med deg.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.