EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge Næring

EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge AS avd. Næring ble etablert i 2005, og eies av SpareBank 1 Sørøst-Norge. Det forplikter å være et datterselskap av et stort finanskonsern med over 170 års historie. Derfor er vi opptatt av å bygge langsiktige relasjoner i markedet, og jobbe strategisk sammen med våre oppdragsgivere. Vi skal ha bransjens mest fornøyde oppdragsgivere! For å nå det målet mener vi høy faglig kompetanse, engasjement for prosjektene og et samarbeid basert på gjensidig tillit er avgjørende.

Med vår eierbank i ryggen tilbyr vi komplette løsninger innen eiendom, bank, regnskap og forsikring – både til virksomheter og privatpersoner.

Kontakt oss

location_onVår besøksadresse

Torvet 5

3120 NØTTERØY

Vis i kart
location_onVår postadresse

Postboks 28 Teie

3106 NØTTERØY

Snakk med våre meglere ved avdeling Næring

Du kan føle deg trygg på at vi har nødvendig kunnskap og erfaring fra nærområdet. Dette er det aller viktigste for å vurdere verdien på boligen din. En verdivurdering fra oss er alltid uforpliktende, og vi er opptatt av en god og åpen dialog med deg som selger.

Våre ansatte

Nyttig informasjon

Eiendommer vi selger

Skal du selge? Eller trenger du en verdivurdering?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar en megler fra EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge avdeling Næring kontakt med deg.

Obligatoriske felter er merket med *

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.