EiendomsMegler 1 Næringseiendom

Avdelingen består av et tverrfaglig miljø med spesialister innen salg, utleie, analyse og verdivurdering. Samt oppgjør av nærings- og utviklingseiendom.

  • checkEt av landets ledende meglerforetak.
  • checkVerdifull lokalkunnskap og landsdekkende tilstedeværelse.
  • checkEn del av regionens største finanshus.

Transaksjon

Få kvalifisert rådgivning og hjelp til å håndtere alle aspekter av en transaksjon; fra den innledende fasen med informasjonssamling til gjennomføring av budrunder, forhandlinger, DD-støtte og avsluttende oppgjør.

Les mer

 

Analyse og verdivurdering

Vi overvåker og analyserer markedet for næringseiendom for å være en proaktiv sparringspartner og verdiøkende rådgiver for kjøp, salg, inn- og utleie av næringseiendom i Midt-Norge.

Les mer

Utleie og leietakerrådgivning

Vi bistår med utleie og fremleie av alle typer næringseiendom for eiendomsbesitter og leietaker. Vårt utleieteam har meget god lokalkunnskap og lang erfaring.

Les mer

Status på næringseiendomsmarkedet

Er du nysgjerrig på hva som skjer i markedet for næringseiendom i Midt-Norge? Vi lager jevnlig podcaster hvor vi inviterer med oss gjester som er spesialister innen ulike fagfelt. Sammen diskuterer vi både dagsaktuelle tema og status på næringseiendomsmarkedet i Midt-Norge.

Lokal aktør med nasjonalt nettverk

Næringsavdelingen i EiendomsMegler 1 Midt-Norge AS arbeider aktivt i hele Midt-Norge innenfor ut- og innleie, salg og kjøp av alle typer utviklings- og næringseiendommer, samt innen analyse, vurdering og rådgivning.

Gjennom flere års erfaring i markedet for utviklingseiendom, har vi opparbeidet oss en sterk kunnskap og kompetanse. Vi kan vise til et bredt nettverk av lokale, regionale og nasjonale aktører. Med fokus på proaktivitet og tett oppfølgning, bistår vi våre kunder gjennom hele prosessen med kvalitet i alle ledd.

EM1 Midt-Norge kart