Gå til innholdet

Næringsmegling

Våre meglere har tung og bred spisskompetanse innenfor næringseiendom

Salg eller utleie av næringseiendom

Vi sitter på erfaringen og lokalkunnskapen som skal til for å finne en kjøper eller en leietaker som er på utkikk etter akkurat din næringseiendom. Vi har god kjennskap til markedet og vet hvem som sitter på eiendommen som akkurat deg og din bedrift har behov for. Vi har også lang erfaring med utleie av alle typer næringseiendom, søkeoppdrag, samt sale-and-leaseback. Du kan være sikker på at EiendomsMegler 1 Næring er et trygt og sikkert valg.

Våre meglere har lang erfaring fra eiendomsutvikling og arealplanlegging. Vi blir gjerne med som rådgiver fra tidlig fase. Vi bistår også med strategisk arealforvaltning, samt organisasjonsstyring og prosjektutvikling.

 

Kvalitet i alle ledd

Vi har egen oppgjørsansvarlig med spesialisering og lang erfaring innenfor oppgjør av næringseiendom og eiendomsselskaper, egen fagsjef/advokat internt i EiendomsMegler 1 Midt-Norge og egen markedsavdeling som kan utarbeide markedsmateriell vederlagsfritt. Du kan føle deg trygg på at du blir ivaretatt i alle ledd av ditt eiendomsprosjekt.

I tillegg har vi et godt samarbeid med SpareBank 1 SMN. Vi samarbeider også med øvrige avdelinger i EiendomsMegler 1 Midt-Norge, blant annet Nybygg/prosjekt. Vi har også et analysesamarbeid med Akershus Eiendom AS, og kan tilby markedets beste kartlegging og analyse av kontormarkedet i Trondheim (pr kvartal).

Våre næringsmeglere kan bistå med:

  • Verdivurdering av næringseiendom
  • Analyser og rådgivning
  • Saksbehandling og oppgjør

Er du på leting etter næringslokaler i Midt-Norge?

Se våre næringseiendommer til salgs, næringseiendommer til leie, samt næringstomter.

Næringseiendom til salgs

Næringseiendom til leie

Næringstomter