Din trygge partner for næringsmegling i hele Norge

Vi har lokalkunnskapen og nettverket som trengs for at du skal lykkes. Enten du ønsker å investere i næringseiendom, eller finne et godt egnet lokale til bedriften, står våre næringsmeglere klare til å hjelpe deg.

Våre tjenester

Verdivurdering

Skreddersydd rådgivning og verdivurdering av din næringseiendom. Vårt mål er å hjelpe deg med å selge eller leie ut til riktig kunde – slik at du får realisert potensialet i eiendommen.

Transaksjoner

Vi hjelper private og offentlige aktører med kjøp, salg og utvikling av eiendom. Vi bistår med alt fra informasjonsinnhenting, gjennomføring av budrunder, forhandlinger og oppgjør.

Utleie

Våre utleiemeglere benytter sitt store nettverk lokalt og nasjonalt for å koble riktig næringseiendom med rett bedrift. Det er vinn-vinn for både leietaker og utleier.

Næringslokaler til leie (finn.no)

Innsikt i markedet

Gjennom våre markedsrapporter får du innsikt i trender, priser og fremtidsutsikter for næringseiendom. Vi overvåker og analyserer markedet for kjøp, salg, inn- og utleie av næringseiendom.

Kontakt oss

Ta kontakt med kontoret i din region for verdivurdering, kjøp, salg eller utleie av næringseiendom.

Kvinne ser i kamera, kontorbygg i bakgrunnen. Foto

Om oss

Vi er en del av finanshuset SpareBank 1 og har kontorer over hele landet. Dette gir oss både lokalkunnskap og et stort nasjonalt nettverk av investorer, eiendomsaktører og bedriftseiere.

  • Vi jobber for at du skal lykkes, og er en engasjert partner i ditt prosjekt.
  • En betydelig bransjeaktør med lang erfaring fra næringsmegling.
  • Stabilitet og trygghet gjennom sterke eiere.