Analyse og verdivurdering

Vi overvåker og analyserer markedet for næringseiendom for å være en proaktiv sparringspartner og verdiøkende rådgiver for kjøp, salg, inn- og utleie av næringseiendom i Midt-Norge.

5,75 %

Prime yield

3.200 kr.

Toppleie 15 % dyreste

4,7 %

Ledighet

Vi tilbyr

Verdivurdering

Hos oss får du verdivurderinger av alle typer nærings- og utviklingseiendommer, fra større kontantstrømseiendommer til mindre utviklingsprosjekter.

Våre vurderinger er av høy kvalitet og vårt personell tilfredsstiller kravene til internasjonale verdsettelsesstandarder (Recognized European Valuer).

Analyse

Vi gir deg en unik innsikt i det lokale markedet i regionen. Du kan få  analyser på enkelteiendommer, porteføljer, bransjer, segmenter og geografiske områder.

Våre analytikere innhenter og analyserer store mengder data. Deretter tilfører vi meglernes spisskompetanse og lokalkunnskap.

Presentasjoner

Analyseavdelingen presenterer jevnlig foredrag på både interne og eksterne arrangementer. Fra sommerfester til bransjetreff, gjesteforelesninger ved universiteter og fagseminarer.

Ønsker du en presentasjon hos deg? Ta kontakt

Et team med kompetanse

I vårt analysearbeid drar vi også veksler på EiendomsMegler 1 Midt-Norge sin dominerende posisjon på salg av nye og brukte boliger, SpareBank 1 SMN som regionens største bank for næringsliv og privatmarked, samt kompetansemiljøene i vårt søsterselskap SpareBank 1 Markets.

  • Vi har REV-sertifiserte (Recognized European Valuer) verdivurderere.
  • For markedsanalyse utenfor Midt-Norge samarbeider vi med Akershus Eiendom og EiendomsMegler 1 Næringsmegling i resten av landet.

Markedspuls

Vår podkast gir deg oppdateringer om eiendomsmarkedet

Jan Håvard Valstad med gjester inviterer deg til å utforske temaer som berører blant annet boligmarkedet (både nytt og brukt), næringseiendom og økonomi.

Ta kontakt med vårt analyseteam