Velkommen til Byfjordparken

Gli ut på fjorden med kajakken en stille sommermorgen før jobb. Hopp på en bysykkel for en spontan tur på kino. Nyt følelsen av en helt ny leilighet, med alt du trenger rundt deg – i det som akkurat nå er Stavangers kanskje aller mest spennende bydel.

Publisert 7. mars 2024. Sist redigert 13. mars 2024

Monolitten er den siste av fire boligblokker som bygges i fase 1 i Byfjordparken. 35 leiligheter med ett, to eller tre soverom gir rom for ulike mennesker med ulike livssituasjoner og hverdager. Fra førstegangskjøperne og de nyetablerte, til de som er glade for å endelig være ferdige med den store villaen. Det er også mulighet for gunstig husbankfinansering.

Morgenkaffe på balkongen

Leilighetene i den sju etasjer høye Monolitten er alle sammen luftige boliger med gode planløsninger, uansett hvilken størrelse eller etasje du velger. Du får 3-stavs eikeparkett på gulvet i oppholdsrommene, kvalitetskjøkken og -bad fra Sigdal og vannbåren varme som hjelper godt på strømregningen. Alle leilighetene har romslige, private balkonger. I underetasjen har du din egen sportsbod, sykkelparkering og til og med kajakkparkering!

Padeltennis, promenade og vplaner om shuttelbåt

Stavanger sentrum er ikke langt unna, uansett hvilket transportmiddel du foretrekker. Bussen suser forbi fire ganger i timen – dobbelt så ofte i rushtiden. Byfjordparken har selvsagt egen bysykkelstasjon. En godværsdag er det bare hyggelig å spasere den fine turen langs promenaden, ned til Konserthuset, Vågen eller alt det andre som venter i Stavanger sentrum.

Og Lars Stangeland i GMC Eiendom, utbygger av Byfjordparken, kan røpe en kjempespennende plan: – Elektrisk shuttelbåt mellom Hundvåg, Pynteneset og Byfjordparken!

Hvis du vil, kan du holde deg i nabolaget også når trening eller søndagstur står på timeplanen. Sky Fitness er på plass, og det samme er Stavangers første padelsenter, hvor du får kjørt deg i dagens treningsøkt mens du nyter utsikten mot fjorden. Foretrekker du å komme deg ut i frisk luft, er Kalhammeren-området fullt av nydelige turmuligheter. Hva med å ta fotballen med opp på tradisjonsrike Stemmen?

bilde av sitat-forfatter, Lars Stangeland, daglig leder i GMC Eiendom.

Sitat start,  Byfjordparken er mangfold, bærekraft og godt nabolag – midt i smørøyet av Stavanger Nord
- Lars Stangeland, daglig leder i GMC Eiendom

Tikken på taket i parken

GMC Eiendom, utbyggeren bak transformasjonen i Byfjordparken, står støtt på skuldre med lang historie i området. GMC har vært en viktig aktør i Stavanger i over 50 år, og har holdt hus der Stavangers nye bydel nå vokser fram. Helt siden arkitektkonkurransen i 2012 har Stangeland og GMC hatt en tydelig plan: Her skal det være godt å leve, godt å bo og det skal være godt å jobbe. Byfjordparken skal ha et mangfold av næring, bolig og opplevelser. I dag finner du Handelshøgskolen BI og Noroff her, sammen med Bankers Pizza og Byfjordparken barnehage (med lekeområde på taket!). Det er også planlagt parker på takene til de nye næringsbyggene som skal bygges her.

bilde av sitat-forfatter, Pernille Thiis, eiendomsutvikler og -forvalter i GMC Eiendom.

Sitat start,  – Byfjordparken setter på mange måter stan­dar­den for grønn byutvikling, og området oppfyller alle­rede Stavanger kommunes bærekrafts­mål for 2030
- Pernille Thiis, eiendomsutvikler og -forvalter i GMC Eiendom

Bærekraftige boliger

Monolitten er tegnet av Ramp, arkitektkontoret som er kjent for å skape bærekraftige kvalitetsløsninger. Bygget er grønt fra grunnmur til tak, bruk av ny teknologi kombinert med bevisst materialvalg gir et mindre karbonavtrykk enn mange andre nye boliger. En betydelig del av oppvarmingen i området skjer ved hjelp av fornybare kilder, og en egen varmesentral utnytter varme fra fjorden. I leilighetene er vannbåren varme fra egen energisentral og svanemerket kjøkken eksempler på gode grønne valg som er tatt for å både oppfylle dine behov og ta ansvar for miljøet.

Interessert? Ta kontakt

Besøk oss i våre kontorer i Byfjordparken 15 eller ta kontakt med Leiv Inge eller Olav for å avtale visningstid.

Del: