Vi hjelper deg med nybygg og prosjekteiendom

Ditt prosjekt etablerer nye bydeler og nabolag, vår jobb er å fortelle historien ut i markedet. Sammen skaper vi ettertraktede destinasjoner for boligkjøpere.

To personer ser på planer på en ipad og sammenligner med det de ser foran seg. Foto

Din samarbeidspartner

Våre meglere er spesialister på nybygg og nyboligprosjekter og sitter med verdifull erfaring og innsikt. Vi er oppdaterte på offentlige reguleringsplaner, også de som fortsatt ligger til behandling. Vi har verdifull lokalkunnskap og forstår markedet og dets svingninger.

Ved å ta oss med inn allerede i tidlig fase kan vi bidra til å rådgi også under byggeprosessen, fra hvordan tomten bør utnyttes til hvilke løsninger målgruppen etterspør.

Sammen utforsker vi målgruppen

Boligprosjekter starter med menneskene som skal bo der. Dette er mennesker som våre meglere snakker med hver dag. Vi vet hva sluttkjøperne dine er ute etter, enten det er innendørs parkering for å unngå regnværet eller plass nok til langbord til 17.mai frokosten.  

Prosjekter for salg

Se vårt store utvalg av nybyggprosjekter

Olav Kristensen og Arild Espedal ved et av rekkehusene i Folkvordveien i Sandnes. Foto: Apriil v/Hoang Nguyen

Kundeerfaringer

I nybyggprosjekter selger vi mer enn hus

Nyboligutvikling krever både tålmodighet og evnen til å produsere ettertraktede produkter tilpasset markedet. Å hente inn meglere tidlig og i starten av prosessen har vært veldig verdiøkende for våre prosjekter.